EUR: 332,08 Ft
CHF: 304,02 Ft
2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Egyéb Zalaegerszeg

Itt az eperszezon

Piros, lédús és zamatos! Nemcsak ízletes és finom gyümölcs, de egészséges is, védi a szív- és érrendszert. Napi 15–30 dekagramm eper rendszeres fogyasztása helyreállítja a koleszterinszintet, csökkenti a 2-es típusú cukorbetegség és a rák kialakulásának kockázatát.

Talán meglepő, de több C-vitamint tartalmaz, mint a citrom, és tele van antioxidánssal. Ezért nem véletlen, hogy a zalaegerszegi Vásárcsarnok idén már hatodik alkalommal rendezte meg az epernapokat. A hagyományos rendezvényen epertermelők és kereskedők kínálták akciós áron a finomabbnál finomabb magyar epret.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.