EUR: 309,93 Ft
CHF: 285,61 Ft
2017. június 24., szombat
Iván

Egyéb Tatabánya

Itt volt a nagykoncert főpróbája

Jubileumi koncertet tart idén Charlie. A Bányászvárosok Találkozóján gyakorlatilag az ott elhangzó műsor főpróbáját tartotta meg.

Horváth Charlie koncertjével zárult a Bányászvárosok Találkozója. A háromnapos esemény utolsó estéjén ismét megtelt a Május 1. park, ahol hazánk egyik legismertebb zenésze állt színpadra, természetesen zenekarával együtt. A koncert előtt elárulta, hogy nagyon szereti Tatabányát.

– Nem is tudom megszámolni, hányszor voltam itt. Húszéves koromtól csinálom ezt az őrületet, úgyhogy én voltam itt az Olimpia zenekarral, a Generállal, a Tátrai Banddel és a Charlie Banddel, illetve nemrég itt voltam a Jászai Mari Színház Népházban, ahol Várkonyi Matyi darabjában trombitáltam. Nem is tudom elmondani, hányszor jártam a városban, nagyon szeretem Tatabányát, sok barátom is volt itt – mondta el a zenész.

A koncerten aztán felcsendült jó néhány ismert dal, amelyeket a közönség persze már kívülről tud.

– Azokat a dalokat hoztam el, amelyek az életemről szólnak. Idén 70 éves leszek, lesz is egy születésnapi nagykoncertem a Budapest Arénában, úgyhogy ez a koncert ennek egy kis előzetese. Nehéz volt kiválasztani, hogy mit játszunk, mert minden dalunk nagyon igényes, és ami a legfontosabb, hogy szólnak valamiről. Rólunk szólnak, mindenkiről, ezért is szereti őket a közönség – tette hozzá.

Charlie nem tévedett, a tatabányai közönség is imádta a dalokat, és azt, hogy ezen a szép nyári estén a szabad ég alatt együtt énekelhettek a zenésszel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Magyarországnak komoly felelőssége van abban, hogy jól jelenítse meg a visegrádi négyek (V4) érdekeit – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten.

 • Küzdelmek a tatamin

  Küzdelmek a tatamin

  Az Érdi Kyokushin Karate Sport Egyesület 1986 óta van jelen Érd sportéletében, 2005 óta önálló sportegyesületként működik.

 • Parlagfűirtás polgárőrökkel

  Parlagfűirtás polgárőrökkel

  A parlagfű elleni védekezés céljából Polgárőr Parlagfű Teszedd elnevezésű programot indított útjára az Országos Polgárőr Szövetség.

 • Ünnepi diplomaosztók

  Ünnepi diplomaosztók

  Az idei diplomaosztó ünnepségek keretében 3600 végzős veheti át oklevelét a következő hetekben a Debreceni Egyetemen.