EUR: 310,27 Ft
CHF: 258,68 Ft
2018. április 19., csütörtök
Emma

Egyéb Tatabánya

Itt volt a nagykoncert főpróbája

Jubileumi koncertet tart idén Charlie. A Bányászvárosok Találkozóján gyakorlatilag az ott elhangzó műsor főpróbáját tartotta meg.

Horváth Charlie koncertjével zárult a Bányászvárosok Találkozója. A háromnapos esemény utolsó estéjén ismét megtelt a Május 1. park, ahol hazánk egyik legismertebb zenésze állt színpadra, természetesen zenekarával együtt. A koncert előtt elárulta, hogy nagyon szereti Tatabányát.


– Nem is tudom megszámolni, hányszor voltam itt. Húszéves koromtól csinálom ezt az őrületet, úgyhogy én voltam itt az Olimpia zenekarral, a Generállal, a Tátrai Banddel és a Charlie Banddel, illetve nemrég itt voltam a Jászai Mari Színház Népházban, ahol Várkonyi Matyi darabjában trombitáltam. Nem is tudom elmondani, hányszor jártam a városban, nagyon szeretem Tatabányát, sok barátom is volt itt – mondta el a zenész.

A koncerten aztán felcsendült jó néhány ismert dal, amelyeket a közönség persze már kívülről tud.

– Azokat a dalokat hoztam el, amelyek az életemről szólnak. Idén 70 éves leszek, lesz is egy születésnapi nagykoncertem a Budapest Arénában, úgyhogy ez a koncert ennek egy kis előzetese. Nehéz volt kiválasztani, hogy mit játszunk, mert minden dalunk nagyon igényes, és ami a legfontosabb, hogy szólnak valamiről. Rólunk szólnak, mindenkiről, ezért is szereti őket a közönség – tette hozzá.

Charlie nem tévedett, a tatabányai közönség is imádta a dalokat, és azt, hogy ezen a szép nyári estén a szabad ég alatt együtt énekelhettek a zenésszel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.