EUR: 325,56 Ft
CHF: 295,71 Ft
2019. július 23., kedd
Lenke

Egyéb Tatabánya

Itt volt a nagykoncert főpróbája

Jubileumi koncertet tart idén Charlie. A Bányászvárosok Találkozóján gyakorlatilag az ott elhangzó műsor főpróbáját tartotta meg.

Horváth Charlie koncertjével zárult a Bányászvárosok Találkozója. A háromnapos esemény utolsó estéjén ismét megtelt a Május 1. park, ahol hazánk egyik legismertebb zenésze állt színpadra, természetesen zenekarával együtt. A koncert előtt elárulta, hogy nagyon szereti Tatabányát.


– Nem is tudom megszámolni, hányszor voltam itt. Húszéves koromtól csinálom ezt az őrületet, úgyhogy én voltam itt az Olimpia zenekarral, a Generállal, a Tátrai Banddel és a Charlie Banddel, illetve nemrég itt voltam a Jászai Mari Színház Népházban, ahol Várkonyi Matyi darabjában trombitáltam. Nem is tudom elmondani, hányszor jártam a városban, nagyon szeretem Tatabányát, sok barátom is volt itt – mondta el a zenész.

A koncerten aztán felcsendült jó néhány ismert dal, amelyeket a közönség persze már kívülről tud.

– Azokat a dalokat hoztam el, amelyek az életemről szólnak. Idén 70 éves leszek, lesz is egy születésnapi nagykoncertem a Budapest Arénában, úgyhogy ez a koncert ennek egy kis előzetese. Nehéz volt kiválasztani, hogy mit játszunk, mert minden dalunk nagyon igényes, és ami a legfontosabb, hogy szólnak valamiről. Rólunk szólnak, mindenkiről, ezért is szereti őket a közönség – tette hozzá.

Charlie nem tévedett, a tatabányai közönség is imádta a dalokat, és azt, hogy ezen a szép nyári estén a szabad ég alatt együtt énekelhettek a zenésszel.

Kapcsolódó Cikkek