2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Egyéb XXI.kerület

Jack Sparrow a Pulira jött

Vurstli, mozgásos, ügyességi és kézműves játékok sokasága várta a gyerekeket a Puli sétányon május utolsó hétvégéjén.

A rengeteg program közül a nagyobbak és kisebbek egyaránt találtak maguknak megfelelőt, miközben a szüleik is jól érezhették magukat az önkormányzat szabadtéri rendezvényén.

A gyereknaphoz a vurstli is hozzátartozik (Fotó: Keresztesi Balázs)

Igazi kalózkapitány szórakoztatott-rémisztgetett a Puli sétányon (Fotó: Keresztesi Balázs)

A nagy melegben még vízre is szállhattak a gyerekek (Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.