2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Egyéb XVI.kerület

Jaj, úgy élvezem én a strandot

Az idei tanév utolsó napján, a Budapesti Diáksport Szövetség, Csivit játékos tornavetélkedőjén győztes kerületi diákok boldogan vették birtokba a megújult Erzsébetligeti uszoda strandját. 

A gyerekek örömmel fogadták az új, 132 négyzetméteres  gyerekmedencét, a másfél méter méter mély hullámmedencét és a három csúszdát is. A felújítás során a strand egy új mosdóval és büfével, a parkoló 42 új férőhellyel gazdagodott. A beruházás mértéke közel bruttó 374 millió forint volt. A  strandot június 17-én a nagyközönség is birtokba vehette.


Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.