EUR: 333,33 Ft
CHF: 303,13 Ft
2019. szeptember 18., szerda
Diána

Belföld

Jobbikos szexbotrány: Tinit láttak kijönni Kulcsár szobájából

Látta kijönni egy szál pólóban Kulcsár Gergely szobájából azt a lányt, akivel a jobbikos képviselőt hírbe hozták és aki az eset idején még fiatalkorú volt – állította a Ripostnak Rubi Gergely, a Jobbik egykori parlamenti képviselője, akit Kulcsár lap ellen indított perében hallgattak meg.

Számos sajtóterméket és Dömötör Csaba államtitkárt is beperelte Kulcsár Gergely, a Jobbik debreceni országgyűlési képviselője. Mint ismert: korábban több helyütt is szárnyra kapott az a pletyka, miszerint a négygyermekes képviselő egy mindössze 16 esztendős fiatal lánnyal tartott fenn kapcsolatot, amit Kulcsár tagad. Ugyanakkor a pereken megjelenő tanúk sorra erősítik meg az információt.


A Ripost ellen indított sajtóper csütörtöki tárgyalásán megjelent Rubi Gergely, a Jobbik volt képviselője, aki korábban együtt dolgozott Kulcsárral. A politikától visszavonult Rubi elmondta: 2010-ben Kulcsár Gergellyel együtt béreltek egy háromszobás budapesti lakást a Parlament közelében, amelynek költségeit az Országgyűlés fizette. Mindketten családos emberek voltak a Hajdúságból, hetente három-négy napot töltöttek a fővárosban, persze többnyire a feleségük nélkül.

Rubi, aki a Tények kérdésére azt állította: a kifogásolt Ripost-cikk igazat írt a viszonyról, azt is bevallotta, hogy a lakás hamar “kvázi buliközponttá” alakult. Amikor arról kérdezték: megfordult-e a szóban forgó fiatal nő a lakásban, Rubi elmesélte, hogy látta a Jobbik ifjúsági tagozatához tartozó fiatalkorú lányt egy reggel kijönni Kulcsár hálószobájából.


MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

– Először egy este ott ült az albérletben Kulcsárral és egy laptop képernyőjén néztek valamilyen videót – mesélte Rubi, aki ezt követően elhagyta a lakást, de később visszatért és az említett lányt is még ott találta. – Másnap reggel a konyhában kávézgattam, amikor a fiatal lány egy pólóban kijött Kulcsár Gergely hálószobájából – tette hozzá. A Ripost arra is rákérdezett, vajon hány ágy volt az említett szobában.

– Amikor egy ízben az albérletünkben aludt Kulcsár családja, az én szobámat kérték kölcsön, mivel Gergely szobájában csak egy ágy volt – szögezte le Rubi.

További cikkek:

 

 

Kapcsolódó Cikkek