EUR: 325,36 Ft
CHF: 295,19 Ft
2019. július 22., hétfő
Magdolna

Belföld

Jobbikos szexbotrány: Tinit láttak kijönni Kulcsár szobájából

Látta kijönni egy szál pólóban Kulcsár Gergely szobájából azt a lányt, akivel a jobbikos képviselőt hírbe hozták és aki az eset idején még fiatalkorú volt – állította a Ripostnak Rubi Gergely, a Jobbik egykori parlamenti képviselője, akit Kulcsár lap ellen indított perében hallgattak meg.

Számos sajtóterméket és Dömötör Csaba államtitkárt is beperelte Kulcsár Gergely, a Jobbik debreceni országgyűlési képviselője. Mint ismert: korábban több helyütt is szárnyra kapott az a pletyka, miszerint a négygyermekes képviselő egy mindössze 16 esztendős fiatal lánnyal tartott fenn kapcsolatot, amit Kulcsár tagad. Ugyanakkor a pereken megjelenő tanúk sorra erősítik meg az információt.


A Ripost ellen indított sajtóper csütörtöki tárgyalásán megjelent Rubi Gergely, a Jobbik volt képviselője, aki korábban együtt dolgozott Kulcsárral. A politikától visszavonult Rubi elmondta: 2010-ben Kulcsár Gergellyel együtt béreltek egy háromszobás budapesti lakást a Parlament közelében, amelynek költségeit az Országgyűlés fizette. Mindketten családos emberek voltak a Hajdúságból, hetente három-négy napot töltöttek a fővárosban, persze többnyire a feleségük nélkül.

Rubi, aki a Tények kérdésére azt állította: a kifogásolt Ripost-cikk igazat írt a viszonyról, azt is bevallotta, hogy a lakás hamar “kvázi buliközponttá” alakult. Amikor arról kérdezték: megfordult-e a szóban forgó fiatal nő a lakásban, Rubi elmesélte, hogy látta a Jobbik ifjúsági tagozatához tartozó fiatalkorú lányt egy reggel kijönni Kulcsár hálószobájából.


MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

– Először egy este ott ült az albérletben Kulcsárral és egy laptop képernyőjén néztek valamilyen videót – mesélte Rubi, aki ezt követően elhagyta a lakást, de később visszatért és az említett lányt is még ott találta. – Másnap reggel a konyhában kávézgattam, amikor a fiatal lány egy pólóban kijött Kulcsár Gergely hálószobájából – tette hozzá. A Ripost arra is rákérdezett, vajon hány ágy volt az említett szobában.

– Amikor egy ízben az albérletünkben aludt Kulcsár családja, az én szobámat kérték kölcsön, mivel Gergely szobájában csak egy ágy volt – szögezte le Rubi.

További cikkek:

 

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Hatalmas siker a családvédelmi akcióterv

    Hatalmas siker a családvédelmi akcióterv

    A nagycsaládosok autóvásárlási támogatása a legnépszerűbb a családvédelmi akcióterv júliusi elsején életbe lépett elemei között. A babaváró támogatást háromezren igényelték eddig, közülük 1300 pár már meg is kapta a tízmillió forintot.

  • Csűrfesztivál az erdélyi Mérában

    Csűrfesztivál az erdélyi Mérában

    A magyar és romániai fellépők mellett izraeli, mexikói, lengyel, görög-török-brit és norvég előadók is színpadra lépnek az erdélyi Mérában augusztus első négy napján a Világzenei Csűrfesztiválon.