EUR: 325,02 Ft
CHF: 295,05 Ft
2019. július 20., szombat
Illés

Egyéb Nagykanizsa

Jól kifőzték!

Az elmúlt hónap utolsó napján majálisoztak a kanizsai nyugdíjasok. Az idősügyi tanács hagyományos rendezvényén mintegy félezer szépkorú randevúzott a Csótónál, még Dénes Sándor polgármester is eltöltött több órát közöttük.

A kultúrshow mellett volt itt nyugdíjastorna, sport- és főzőverseny is; az utóbbi komoly téttel bírt, hiszen megválasztották Nagykanizsa legjobb szenior szakácsát. Hét ételt meg kóstolva a majálisozók megosztva Farkas Jánosnénak és Zámbó Györgynek ítélték oda a címet.

Fotó: Gergely Szilárd

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.