2017. december 05., kedd
Vilma

Extra

Intenzívre került Jordán Tamás

Balesete után szerencsére könnyen kommunikál Jordán Tamás, pedig a csúnya esés után megrepedt az arccsontja és a koponyája. A szombathelyi Weöres Színház igazgatója a pécsi kórházból nyilatkozott a Lokálnak, egyelőre ugyanis bent kell maradnia.

Jordán Tamásnak sérült az arccsontja és a koponyája

Nem beszélhetek sokáig, már rám is szóltak, hogy ne telefonáljak, de szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy bár még az intenzíven vagyok, nincs különösebben baj – nyugtatta meg a rajongókat Jordán Tamás.


– Elestem az utcán és beütöttem a fejem a járdaszegélybe. Nem volt épp kellemes, de hála istennek tényleg nincs nagyobb baj. Az orvosok azt mondták, hogy pihennem kell, ami tényleg jót tenne. Arról nem beszéltek, hogy mikor engednek ki, de szerintem napok kérdése – magyarázta a szombathelyi Weöres Színház igazgatója, aki pénteken szenvedett balesetet.

Az utcán egy lejtőn sétált lefelé, amikor megbotlott és elesett. A művész a hétvégén azt mondta, valószínűleg a cukra eshetett le és ezért vesztette el az egyensúlyát. A szerencsétlen esés miatt beütötte a fejét a járdaszegélybe, emiatt megrepedhetett az arccsontja és a koponyája. A művész barátai, családja szerint a baleset egy erős figyelmeztetés volt, hogy az igazgatónak néha pihennie is kell.
„Pi-he-nés: tudjuk, hogy egy folyton teremtő ember számára ez nehéz …! De ha valamikor, most bizony rád fér.
Gyógyító pihenést most, hogy aztán – sokak örömére – ismét ne pihenj a következő évadokban” – üzenték neki, és a színház is közleményt adott ki a történtek után.


„A szerencsétlen esés következtében beütötte a fejét, mentők szállították a pécsi kórházba, ahol jelenleg is megfigyelés alatt tartják. Állapota stabil, előreláthatóan néhány napot pihennie kell.”

Kapcsolódó Cikkek

 • Szexi Heidi: 44 éves és elképesztően dögös

  Szexi Heidi: 44 éves és elképesztően dögös

  Nemrég újra megmutatta tökéletes alakját fehérneműben Heidi Klum. A 44 éves modellre irigykedhetnek a fiatalok, mert fantasztikusan néz ki és nem csoda, hogy bolondulnak utána a férfiak. Sokan aggódnak ugyanakkor mostanában Heidi miatt, mert a hírek szerint nincs rendben a magánélete.

 • Pásztor Erzsi: 36 év után végre kibékültünk a lányommal

  Pásztor Erzsi: 36 év után végre kibékültünk a lányommal

  Pásztor Erzsi hosszan várt lánya, Henriette őszinte megbocsátására. Mint azt a Kossuth-díjas színésznő elmondta, mindig volt kettejük között egy kis feszültség, lánya ugyanis sokáig nem tudta elfogadni a színésznő munkáját és azt a döntését, hogy elvált alkoholista férjétől, Henriette apjától.

 • Baukó Éva Havas Henriket vádolja szexuális zaklatással

  Baukó Éva Havas Henriket vádolja szexuális zaklatással

  Közösségi oldalán jelentette be az egykori valóságshow-szereplő, hogy őt is zaklatták szexuálisan. Bauko Éva azt írta bejegyzésében, hogy nyolc éve próbálja feldolgozni a borzalmakat, miután a munkahelyés szexuálisan zaklatták.