EUR: 325,25 Ft
CHF: 294,90 Ft
2019. július 22., hétfő
Magdolna

Sport

Juhászt idegileg viselte meg az előző idény

Egy-két évig még biztosan a futballal kel és fekszik Juhász Roland. A Videoton hátvédje ugyanakkor már a foci utáni életére is gondol, igaz, nem élvonalbeli kispadra áhítozik, a legkisebbekkel ismertetné és szerettetné meg a játékot.

Juhász Rolandnak alig néhány napja volt arra, hogy kipihenje a bajnoki szezon fáradalmait. Június 29-én már az Európa Ligában játszanak a máltai Balzan ellen, a Vidi pedig jó játékkal akarja feledtetni a bajnoki második helyezést. Mert azzal a védő is egyetért, hogy a fehérvári lehetőségekkel többre lett volna hivatott a csapat.


– Nem is fizikailag, sokkal inkább idegileg volt kimerítő az előző idény – árulta el a Lokálnak a 95-szörös válogatott labdarúgó. – Jól jött egy kis feltöltődés a szezon után, a kislányommal voltam a Balatonnál, és amennyire csak lehetett, igyekeztem aktívan pihenni.

Kiemeltként viszonylag könnyű ellenfelet kapott a Vidi, a Balzan nem tűnik túl acélosnak. Ha pedig továbblépnek az új edzővel, Marko Nikoliccsal készülő piros-kékek, a második körben az észt és a feröeri csapat párharcának a  győztesével találkoznak – szintén esélyesként.

Juhász Roland egyébként egy-két szezont még mindenképpen Fehérváron szeretne tölteni, hiszen 33 évesen még úgy érzi, hasznára lehet a csapatnak. Ezzel együtt néha már a labdarúgás utáni életére is gondol. Korábbi MTK-s csapattársával, Torghelle Sándorral már van egy közös vállalkozása, ám igazi álma, hogy gyerek focistáknak biztosítson lehetőséget a kibontakozásra.

– Még nem tudnám elképzelni magam a kispadon, hálásabb feladat lenne kicsikkel foglalkozni, egyfajta küldetés, hiszen annyi szépet és jót kaptam a futballtól, hogy ily módon szeretném törleszteni az „adósságom”.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tájfunban győztek a pólós lányok

  Tájfunban győztek a pólós lányok

  A magyar női vízilabda-válogatott 17-6-ra legyőzte Új-Zéland csapatát, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé a kvangdzsui olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.

 • Aranyért úszik ma Hosszú Katinka

  Aranyért úszik ma Hosszú Katinka

  Megkezdődtek a kvangdzsui vizes világbajnokságon a úszó számok tegnap. A magyarok közül Késely Ajna volt legközelebb az éremhez, azonban két századdal lemadt a bronzról 400 méter gyorson.

 • Sportos vakáció a városban

  Sportos vakáció a városban

  Ezen a nyáron is megrendezi Budapest Főváros Önkormányzata az „Iskolakapun kívüli programok” keretében az immár hagyományosnak mondható a Sportos vakáció a városban elnevezésű eseménysorozatot.