EUR: 326,47 Ft
CHF: 294,91 Ft
2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Egyéb Eger

Kakasfesztivál Makláron

Július 1-jén, szombaton XII. Nemzetközi Kakasfesztivál Makláron! A település egész napos programokat kínál: kiváló kakasételek, gyerekeknek ugrálóvár, lézerharc, arcfestés, kézműves foglalkozás.

A közönség láthatja Csocsesz és barátai műsorát, a Pala 55 streetfightershow motorosbemutatót, helyi tehetségek fellépését és a világbajnok Maklári ugrókötélcsapat látványos bemutatóját. Lesz humoróra Rokker Zsoltival, este 9 órától Balázs Fecó-koncert! A napot tűzijáték zárja, majd utcabál DJ Dekával és Orosz Enikővel hajnali 2-ig.

Kakaspörkölt idén is biztosan kerül az asztalra

Kapcsolódó Cikkek

 • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.

 • A kenyér teremtői

  A kenyér teremtői

  Az 1987-ben újjáalakult Sóshalmi Olvasókör minden évben megemlékezik a régi magyar hagyományokról, így például nyáron az aratási szokásokról is.

 • Látványos lesz a XX. Középkori Forgatag

  Látványos lesz a XX. Középkori Forgatag

  Július utolsó hétvégéjén a Minősített Európai Fesztivál címmel kitüntetett, nemzetközivé nőtt Középkori Forgatagon ismét benépesül a vár és a szomszédságában található hatalmas aréna, a Lovagi Tornák Tere.