EUR: 332,08 Ft
CHF: 304,02 Ft
2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Egyéb Kecskemét

Kakasfőző Fesztivál a Melinda parkban

A Melinda parkban megrendezett VI. Kakasfőző Fesztivál  nem csak egy főzőverseny, egy igazi családi nap. Finom étkek, színes programok, egész napos vidám kikapcsolódás. A kakasok boldogan néznek le a kakasmennyországból, megállapítván, ezért a fesztiválért aztán érdemes volt az életüket áldozni.

Kecskemét egyik legszebb zöldterülete a Melinda utcai közpark, amely évről évre otthont ad az Alsószéktói Családi Nap és Kakasfőző Fesztivál nevű rendezvénynek. Idén talán még a tavalyinál is többen gyűltek össze, hogy összemérjék főzőtudásukat és együtt töltsenek egy vidám napot. Családok, barátok, munkatársak ragadtak bográcsot, fakanalat, sörösdobozt, borospoharat és egyebeket, hogy tökéletes legyen az élmény.


Idén is lezajlott a barátságos küzdelem a város egyik legszebb parkjában.

Idén ötvenhat versenyző szállt harcba, hogy kiderüljön, ki főzi a legfinomabb ételt, de most sem maradt el a sütemények versenye. A jó hangulathoz dzsúdóbemutató, sorverseny, gyerekprogramok, operett, musical, valamint Desperado-koncert, néptánc és modern tánc is hozzájárult.

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.