2019. július 21., vasárnap
Dániel, Daniella

Egyéb Ózd

Kapnak a halak

A hosszú tél alaposan megtizedelte Észak-Magyarország tavainak halállományát, ám a kellemesen napos idő beköszöntével ennek ellenére benépesültek a vízpartok. A jégolvadás után sok horgász panaszkodott arra, hogy hal nélkül ment haza. Változás május közepe felé következett be, akkor jött meg az uszonyosok étvágya.

A hatmillió köbméter befogadóképességű Lázbérci-víztározóban élő jelentős halállomány és a csodálatos természeti környezet nagy vonzerőt jelent a sporthorgászoknak. Képünkön a dédestapolcsányi Márk éppen partra segíti a horogra akadt pontyot.

Fotó: Lokál
Szákba kerül a zsákmány

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.