2017. november 24., péntek
Emma

Egyéb Hódmezővásárhely

Katonadolog!

Nyitott Laktanya Napot tartottak a hódmezővásárhelyi Zrínyi Miklós Laktanyában. A belépés előzetes regisztrációt nem igényelt, így bárki megnézhette a délelőtt folyamán a kiállított fegyvereket.

Az eseményen képviselte magát a Szegedi Toborzó és Érdekvédelmi Központ, ahol az érdeklődők a toborzás menetéről tájékozódhattak, és a Magyar Honvédség 37. II. Rákóczi Ferenc Ezrede is, akik búvárfelszerelés-bemutatót tartottak. Természetesen rengeteg gyerek volt kíváncsi a katonák mindennapjaira.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vigyázat! Ezért veszélyes sokat ülni!

  Vigyázat! Ezért veszélyes sokat ülni!

  Komoly veszélye van annak, hogy túl sokat ülünk, keveset mozgunk, ráadásul táplálkozásunk is gyakran egysíkú. Ezt az életmódot azonban egyre kevésbé bírja a testünk, állatja a szakértő, aki szerint ez is lehet az oka, hogy egyre több a mozgásszervi megbetegedés, a szív- és keringési rendellenesség, az anyagcserezavar.

 • Tudta? A légszennyezés károsítja a sperma minőségét

  Tudta? A légszennyezés károsítja a sperma minőségét

  A légszennyezés, különösen a levegőben lévő szállópor rosszabb minőségű férfi ivarsejteket eredményez az Occupational and Environmental Medicine tudományos folyóirat szerdán megjelent számában közzétett tanulmány szerint.

 • Sportkomplexumot avattak

  Sportkomplexumot avattak

  Műfüves labdarúgópályán, műanyag burkolattal ellátott kosárlabdapályán, rekortán futócsíkon és egy szabadtéri kondiparkban is sportolhatnak mostantól a Nyíregyházi Evangélikus Kossuth Lajos Gimnázium diákjai.