2019. június 16., vasárnap
Jusztin

Belföld

KDNP: az MSZP még a saját javaslatait is visszavonja, ha a kormánypártok támogatják azt

A kisebbik kormánypárt szerint az MSZP még a saját javaslatait is visszavonja, ha azt a Fidesz-KDNP pártszövetség támogatja.

A Kereszténydemokrata Néppárt így reagált kedden arra, hogy az MSZP-s Nyakó István sajtótájékoztatón közölte: Botka László miniszterelnök-jelölt egyértelművé tette a párt országos választási bizottságának ülésén, hogy az MSZP nem adhat be olyan törvényjavaslatot az Országgyűlésnek, amely a Fidesz érdekében is állhat, amelyet a Fidesz is megszavazhatna és arra utasította a pártot, hogy vonja vissza korábbi javaslatát.


A KDNP szerint nem az a kérdés tehát, hogy egy vélemény helyes vagy helytelen-e, hanem az, hogy a politikai ellenfél mit szól hozzá.

Egy olyan párt akarja vezetni az országot, amelyik néhány szavazat megszerzésének reményében még saját magával is szembemegy? – tette fel a kérdést a kisebbik kormánypárt.

Kapcsolódó Cikkek

  • A családtámogatások az apákat is jelentősen segítik

    A családtámogatások az apákat is jelentősen segítik

    A kormány azon dolgozik, hogy megteremtse a család és a munka egyensúlyát az édesanyák mellett az édesapák számára is – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) családpolitikáért felelős helyettes államtitkára a Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) vasárnap, az apák napjára szervezett dunai hajózást megelőző sajtótájékoztatóján Budapesten.

  • Kiegyensúlyozottan teljesít az ipar Magyarországon

    Kiegyensúlyozottan teljesít az ipar Magyarországon

    Összességében kiegyensúlyozottan teljesített az ipar az áprilisi adatok alapján Magyarországon – mondta Csath Magdolna közgazdász az M1 aktuális csatornán vasárnap, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb, a héten közzétett adatait elemezve.