EUR: 333,66 Ft
CHF: 305,45 Ft
2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Extra

Kelemen Anna ösztönösen vetkőzik

Az egykori playmate jelenleg a TV2-n futó Édes élet című realityműsorban szerepel, ahol egy profi sztriptíztáncosnő, Mészáros Dóra segítségét kérte, hogy erotikus tánctudását fejlessze. Annácskának ugyanis fontos, hogy egy férfi számára mindig ő legyen a középpontban, és ne laposodjanak el a légyottok.

– Ismerem Dórát és lenyűgöz az erotikus mozgása. De rájöttem, én a spontaneitás híve vagyok. Valószínű, hogy inkább maradok a saját, ösztönös vetkőzésemnél, de azért ellestem néhány új mozdulatot tőle – mondta a Ripostnak az egykori modell, aki szerint a sztriptíz fontos szerepet játszik egy kapcsolatban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.

 • Király Linda: Elloptam apukám kocsiját

  Király Linda: Elloptam apukám kocsiját

  Ábel Anita nagy sikerű talkshowjában, a Nő Commentben hétről hétre négy ismert nővel és egy férfivendéggel együtt boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat. A legfrissebb epizódban Dobó Kata, Király Linda, Kiss Orsolya, Hadas Kriszta és Steiner Kristóf beszélgettek többek közt arról, hogy kinek milyenek voltak az iskolaévei, mennyire voltak szigorúak gyerekként a szülei.