2019. július 20., szombat
Illés

Egyéb Zalaegerszeg

Keresed, ami beindít?

Ahogy a természet minden évben újraindul, úgy képes a testünk is újraindulni. Így vagyunk képesek meg-megújulva egyre magasabb teljesítményekre vagy akár az életünk teljes megújítására. A Restart fesztivál erre ad lehetőséget!

A 15 országos sportverseny, az ismeretterjesztő előadások, a számtalan sport kipróbálási lehetősége, az egészséges táplálékok kínálata, valamint az esti partik hangulata teszik majd egyedivé és különlegessé az ország legnagyobb sportfesztiválját. A versenyeket és a sportolási lehetőségeket a városban, parkokban és a gyönyörű erdős környezetben rendezik, hogy az élmény hatványozottabb legyen.


Július 13. csütörtök

7.00 Reggeli futás – zalaegerszegi kocogás


9.00–18.00 Sportágflashmobok

11.00 RESTART – ZALASZÁM extrém tv-torony-futás

 

Július 14. péntek

7.00 Reggeli futás – zalaegerszegi kocogás

9.00–18.00 Sportágflashmobok

18.00 Megnyitóünnepség

18.30 RESTART FITNESS – fitneszel a város

18.30 Közönségtalálkozók, előadások

20.00 RESTART 600 EXTREME dombfutás, előnevezés: július  7-ig, nevezési díj van!
Nem a távolság a kihívás, hiszen csak 600 métert kell futni. De azt felfelé egy hegyoldalon. Helyszín: Alsóerdő

21.30 RESTART City Cross éjszakai futóverseny – a futamok mindegyike kihívást jelentő épített akadályokkal tűzdelt pályán, a városon belül, sötétben vezet. A verseny 1 óra plusz egykörös rendszerű, amit bemelegítés és a kötelező pályabejárás előz meg. Helyszín: Belváros, Dísz tér

 

Július 15. szombat

8.00 Reggeli futás – zalaegerszegi kocogás

9.00,18:00 Sportágflashmobok

9.00 | 10.00 | 11.00 Vezetett kerékpárostúrák három távon

10.00 RESTART – Scietek extreme aréna-akadályfutás

Előnevezés: július 7-ig Nevezési díj van! Mesterséges és természetes akadályokkal nehezített pálya, amelyet a legrövidebb idő alatt kell teljesíteni. Vannak kötelezően teljesítendő akadályok és vannak, amelyeket ki lehet váltani egyéb feladatokkal. Ezen a pályán szükség lesz bátorságra, egyensúlyérzékre, térérzékre, valamint koordinációs készségre. A komfortzóna elhagyása 100%-ban biztosított. Helyszín: stadion

10.00 RESTART , Scitec nutrition cross kupa

A crossfit nevű módszert néhány éve alakították ki Amerikában, és egy-egy elemét kiemelve semmi különös nincs benne, egyedi filozófiája miatt viszont egyre kedveltebb már itthon is. Egy olyan programot kell elképzelni, mely számtalan sportág mozgáskészletéből merít, például az atlétikából, a súlyemelésből, az evezésből, az úszásból és a tornából. A verseny során nem csupán egy-egy izomcsoportot, hanem az egész testet átmozgató gyakorlatokat lehet végezni. Helyszín: Ady iskola udvara

10.00 RESTART utcai kosárlabdakupa

Nevezési díj van! A verseny jellege: 3 a 3 elleni a kosárlabda, a streetball szabályain alapuló félpályás játék. A csapatversenyeken kívül egyéni dobóversenyek: büntetődobó-verseny, 3 pontos dobóverseny. Helyszín: Kisfaludy utca (Ady iskola előtt). Résztvevők: a kiírás szerinti kategóriákba nevezett 3 + 1 fős csapatok.

14.00 Fitneszedzés Rubint Rékával

14.00 RESTART – Decathlon triatlonverseny

16.00 RESTART Elite Challange Race

A feladatsort komplex test- és képességfejlesztő gyakorlatrendszerre jellemző vonások figyelembevételével alakították ki. Lényege, hogy az erő- és állóképesség fejlesztésével párhuzamosan, hibrid környezetben (föld, víz, levegő), hosszan tartó fizikai és pszichés terhelés elviselésére készíti fel a résztvevőket. A verseny sajátossága a katonai, azon belül is a különleges műveleti feladatok végrehajtása érdekében használt mozgásformák, módszerek, technikák alkalmazása.

17.00 RESTART – DAIKIN – KLIMATREND citycross kerékpárverseny

 

Július 16. vasárnap

8.00 Reggeli futás – zalaegerszegi kocogás

9.00–18:00 Sportágflashmobok

10.00  Gyalogos túrák, három távon

10.00 RESTART – Scitec nutrition városi félmaraton és váltó futóverseny

 

14.00 RESTART rúdsportverseny

14.00 RESTART evezősversenyek

 

Július 23. vasárnap

10.00 RESTART – Kellys MTB XCO magyar bajnokság

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

 • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.

 • A kenyér teremtői

  A kenyér teremtői

  Az 1987-ben újjáalakult Sóshalmi Olvasókör minden évben megemlékezik a régi magyar hagyományokról, így például nyáron az aratási szokásokról is.