EUR: 352,66 Ft
CHF: 331,44 Ft
2020. július 13., hétfő
Jenő

Külföld

Kilenckilós élő homárra bukkantak egy poggyászban a bostoni repülőtéren

Egy kilenckilós élő homárt fedeztek fel egy utas poggyászában a bostoni Logan nemzetközi repülőtéren – jelentette be a légi kikötő biztonsági szolgálatának (TSA) illetékese.

Michael McCarthy szóvivő közölte, hogy a homárt vasárnap találták meg egy utas poggyászában, “ez volt a legnagyobb homár, amelyet valaha láttam”.

A biztonsági szolgálat szerint homár szállítása nem tilos, élő homárt is felengednek repülőgépre, de “tiszta, műanyag, szivárgásmentes tartályban kell elhelyezni”.

A szóvivő elmondta, hogy a homár egy hűtőtartályban volt és “egészen kedvesen együttműködött az átvilágítási folyamat során”.

Az illetékes egy fotót is bemutatott, amelyen az egyik biztonsági ember kezében tartva megmutatja az óriáshomárt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Cápa ölt meg egy tizenéves fiút

    Cápa ölt meg egy tizenéves fiút

    Valószínűleg cápatámadásban halt meg egy tizenéves szörfös Ausztrália keleti partjainál, a közeli strandot lezárták – jelentette be a helyi rendőrség szombaton.

  • Megoldódott az orosz Gyatlov-rejtély!

    Lavina következtében veszítette életétét 1959-ben a Szverdlovszki területen az Igor Gyatlov vezette kilencfős turistacsoport – közölte szombaton sajtótájékoztatóján az Uráli Szövetségi Járás főügyész-helyettese, Andrej Kurjakov, végleges magyarázatot adva a köztudatba Gyatlov-rejtélyként bevonult esetre.