EUR: 337,17 Ft
CHF: 314,67 Ft
2020. január 23., csütörtök
Rajmund, Zelma

Belföld

Kilencszer erőszakolták meg a migránsok Laurát

Sírva vallott az átélt borzalmakról a bíróság előtt az a magyar nő, akit tavaly három migráns erőszakolt meg a németországi Mühlhausenben.

A vádirat szerint a türingiai városban élő 23 éves Laura 2016. augusztus 27-én hajnalban hazafelé sétált, amikor megtámadta egy 23 éves etióp állampolgárságú migráns. A férfi megragadta Laura kezét, és csak annyit mondott: most szexelni fogunk! A magyar nő ekkor még kiszabadult, de menekülés közben a támadó társainak karjaiba futott.


A három férfi elképesztő kegyetlenséggel és változatossággal összesen kilenc alkalommal erőszakolta meg a nőt. A három etióp állampolgárságú gyanúsítottat már másnap elfogták a német rendőrök. A 23 éves etiópiai állampolgár, Isaak N. elismerte, hogy szexelt az áldozattal, de szerinte az egy részeg éjszaka volt, és az aktus kölcsönös beleegyezéssel jött létre. A másik két gyanúsított azt is tagadja, hogy a környéken volt.

– Megrugdostak, megütöttek, a hajamnál fogva vonszoltak, majd közösültek velem – részletezte szenvedéseit az áldozat, aki a tárgyaláson mindhárom támadóját felismerte.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek