EUR: 326,00 Ft
CHF: 294,36 Ft
2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Belföld

Kiraboltak egy pécsi dohányboltot, a rendőrség keresi az elkövetőt

Rablás miatt indult eljárás egy ismeretlen férfi ellen, aki feltehetően fegyverrel rabolt ki egy dohányboltot Pécsett – közölte csütörtökön a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon.

Az Esztergár Lajos utcában szerda este történt estről azt írták: a maszkos férfi kezében feltehetően pisztolyt tartva követelte az eladótól a napi bevételt, majd miután azt megkapta, távozott. Az eladó nem sérült meg.

Az elkövetéskor fekete maszkot, fekete-fehér kapucnis kabátot és szürkés melegítőnadrágot viselő férfi 30 év körüli, körülbelül 185-190 centiméter magas – áll a közleményben. A rendőrség az elkövetőről fényképet és videofelvételt is közzétett a police.hu oldalon.

Kapcsolódó Cikkek

 • Folyamatosan csökken a munkanélküliség

  Folyamatosan csökken a munkanélküliség

  Az utóbbi hónapokban folytatódik az a tendencia, miszerint hónapról hónapra egy-egy tized százalékponttal csökkent a munkanélküliségi ráta – közölte Bodó Sándor, a Pénzügyminisztérium foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkára.

 • Sorosék Brüsszelben támadják a Fideszt

  Sorosék Brüsszelben támadják a Fideszt

  Soros György mintegy 200 európai lobbiszervezete levélben fordult az Európai Néppárthoz azért, hogy megakadályozza a fideszes Hidvéghi Balázs megválasztását az egyik bizottság alelnöki posztjára, és megvétózzon más fideszes jelölteket is.

 • 1,6 milliárdos fejlesztés a mentőknél

  1,6 milliárdos fejlesztés a mentőknél

  Soha nem történt ekkora fejlesztés a mentőszolgálat történetében, miután az Országos Mentőszolgálat kormányzati forrásból 1,6 milliárd forintért vásárolhatott új eszközöket.

 • Újjászületik a Blaha Lujza tér

  Újjászületik a Blaha Lujza tér

  A tervek szerint 2021 végére újulhat meg a Blaha Lujza tér, több mint négymilliárd forintos fővárosi és kormányzati forrásból.