EUR: 329,91 Ft
CHF: 299,93 Ft
2019. október 22., kedd
Előd

Extra

Király Linda nem bánja, hogy már öt éve menyasszony

Évek óta húzódik az amerikai születésű magyar énekesnő menyegzője, aki a Lokálnak elárulta, a karrier most előrébb való az esküvőnél, de papír nélkül is boldogok párjával, Zsomborral, akivel a sorsra bízzák a trónörökös érkezését.

Öt éve, hogy Király Linda párja, Zsombor fehérarany-brill eljegyzési gyűrűt húzott az énekesnő ujjára, és bár a hófehér ruhás Linda és a világraszóló lakodalom még várat magára, Linda a Lokálnak elmondta: szó sincs gondokról, sőt épp a siker áll a menyegző útjában!


– Nagyon szépen ível felfelé mindkettőnk karrierje Zsombival. Én elég sokat ingázom Budapest és Los Angeles között, ahol épp az új lemezanyagomon dolgozunk, és mostanában Németországban is gyakran megfordulok egy duettfelkérés miatt. A Hollywood Reporter pedig most közölte le Zsombi készülő filmjének előzetesét, szóval mindketten nagyon pörgünk, és örülünk, hogy már a munka miatt is egyre gyakrabban utazunk közösen, de így elég nehéz szervezni, tervezni egy esküvőt. Most a karrier a prioritás nálunk, és őszintén szólva papír nélkül is nagyon boldogok vagyunk. Mi nem a világnak akarjuk bizonygatni a boldogságunkat, hanem szeretjük megélni azt a mindennapjainkban. Sosem voltam olyan ember, akinek a külsőségek számítanak – árulta el Linda, aki ennek ellenére várja a nagy napot, hogy méltó módon megünnepeljék szerelmüket, a baba érkezését pedig a sorsra bízza.

– Ha eljön az alkalmas idő, persze szeretnék esküvőt, és szeretném, ha az szép és emlékezetes nap lenne, de nem ez a legfontosabb most az életünkben. Hiszek benne, hogy minden úgy lesz, ahogy lennie kell. A gyerekvállalásról pedig pont ugyanígy vélekedem. Ha jönnie kell a babának, jönni fog, de most nem ez az elsődleges az életünkben – vallotta lapunknak Linda, aki az anyaság előtt kicsit bemelegít Ben öccse kisfián, Kai babán.


– Többszörös nagynéni lettem, hiszen a bátyámnak, Dávidnak már van három kislánya, és öt hónapja Ben öcsémnek is megszületett a kisfia. Semmiről sem szeretnék lemaradni Kai életéből, szeretném látni, ahogy felnő, és ezért mindent megteszek. Amint tudunk, megyünk hozzájuk látogatóba, és mindennap beszélünk Skype-on – árulta el a büszke nagynéni, akinek nagyon szoros a kapcsolata testvéreivel.

Király Linda és vőlegénye
Fotó: Mészáros Diána

– Sokat beszélgetünk Viktorral arról, hogy milyen jó lenne, ha majd egyszer mind egy helyen laknánk. Most még mindenki nagyon mozgalmas életet él, de később szeretnénk valahogy csökkenteni a távolságokat, és egymás közelében lenni – mesélte Linda, aki öccsével, Viktorral együtt is dolgozik.

– Nagyon készülünk Viktorral a balatonszemesi koncertünkre, ahol a Monarchia Szimfonikus Zenekarral lépünk majd színpadra, és másfél órás örömzenélést tartunk a Kontakt Színház és Kertmozi pénteki nyitóbuliján – tudtuk meg a legközelebbi Király-fellépés részleteit Lindától.

Kapcsolódó Cikkek