EUR: 332,08 Ft
CHF: 304,02 Ft
2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Extra

Kiújult Olivia Newton-John mellrákja

Olivia Newton-John 25 évvel ezelőtti rákbetegsége ismét kiújult, ráadásul sokkal agresszívebban, áttéttel jelentkezett.

A 68 éves énekes és színésznő a kilencvenes évek elején küzdött mellrákkal, gyógyulását követően az egészséges életmód szószólója lett, és támogatta daganatos betegségek gyógyításával kapcsolatos kutatásokat. Közösségi oldalán egy közleményben bejelentették, hogy korábbi hátfájásáról – amely miatt koncertturnéja első felét le kellett mondania – kiderült, a mellrák miatt jelentkezett, majd továbbterjedt, és áttét alakult ki a keresztcsontján. Azt írják, Olivia fotonterápiás kezelés elé néz, és utána, várhatóan 2017 második felétől, újra színpadra állhat. Addig azonban nem vállal interjúkat, hiszen kizárólag egészségére és a gyógyulásra szeretne koncentrálni.

forrás: facebook/olivianewtonjohn

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Terry Black

  Meghalt Terry Black

  Ma délután egy müncheni kórházban hunyt el Rácz Károly, ismertebb nevén Terry Black – számol be a Borsonline az AcNews-ra hivatkozva.

 • Hoppá! Így díjazták a Trónok harca sorozatot

  Hoppá! Így díjazták a Trónok harca sorozatot

  Tíz kreatív Emmy-díjat nyert el drámasorozat kategóriában a Trónok harca nyolcadik évada, a Csernobil című sorozat hét díjat kapott a korlátozott epizódsorozatok kategóriában, a Free Solo – Mászókötél nélkül című filmet a dokumentumfilmek között szintén hét díjjal jutalmazták.

 • Gyász! Elhunyt a Piramis zenésze

  Gyász! Elhunyt a Piramis zenésze

  Szomorú hírt osztottak meg az együttes hivatalos közösségi oldalán. 65 éves korában, vasárnap éjjel elhunyt el Gallai Péter, az együttes billentyűse.