EUR: 323,49 Ft
CHF: 291,31 Ft
2019. június 26., szerda
János, Pál

Extra

Kocsis Dénes: Csernus mentette meg az életemet!

Szerelemét és karrierjét köszönheti Csernus Imrének az Operettszínház sztárja, Kocsis Dénes. Az ifjú színész évekkel ezelőtt komoly önértékelési és párkapcsolati problémákkal küszködött, amelyekből csak a szabadszájú pszichiáter tudta kigyógyítani. 

Mára a színház egyik vezető színészévé nőtte ki magát a 29 éves Kocsis Dénes, olyan musicalekkel a háta mögött, mint a Mozart, a Fame vagy a Rómeó és Júlia. Arról azonban eddig senki sem tudott, hogy évekkel ezelőtt komoly lelki és párkapcsolati problémákkal küszködött a jóképű énekes, amelyekből az ország legismertebb pszichiátere, Csernus Imre segítette ki.


– Abban az időben számos olyan kérdés feszített, amely, mint utólag kiderült, komolyan megbénította az életemet. Egy véletlen találkozás Imrével azonban mindent megváltoztatott: az ő segítségével jöttem rá például, hogy egy olyan párkapcsolatban éltem akkoriban, amely nem vitt jó irányba. Ehhez vállalnom kellett az érzéseimet, és előtérbe kellett helyeznem magam a saját életemben. Azt is mondhatnám, hogy ő mentette meg az életemet. Lehet, hogy magamtól soha nem jövök rá erre, és akkor nem ismerem meg a mostani kedvesemet, aki mellett kiegyensúlyozottabb lettem. Ezzel szorosan összefüggött a negatív önértékelésem, hiszen itt, az Operettszínházban egyre fontosabb szerepeket osztott rám Lőrinczy György és KERO, ami hatalmas megtiszteltetés, de egyben komoly felelősség is. Nagy nyomást helyeztem magamra, és ezt a családom és a barátaim is aggódva figyelték. Imre szakértelme és barátsága a lehető legjobbkor jött és húzott ki ebből a spirálból. Nem is tudom, hol lennék most a sokszor nyers, de csontig hatoló tanácsai nélkül – mesélte Dénes.

– Nehéz visszaadni pontosan, amit Imre mondott, de én azt szűrtem le belőle: mindig tudni kell, hogy a megérzéseink mit súgnak, és ezt nem szabad figyelmen kívül hagyni.


A nyár igencsak zsúfolt lesz Dénes számára, ugyanis gőzerővel próbálja a Nagymező utcai teátrum legújabb sikergyanús darabját, a Notre-Dame-i toronyőr című musicalt, amelyben a cinikus, ám jószívű Phoebus de Martin kapitányt alakítja.

Marie Antoinette – premier, Budapesti Operettszínház
(Fotó: Keresztesi Balázs)

– Picit erősödnöm kell a szerepre, hiszen mégiscsak egy katonát játszom, úgyhogy a próbák mellett rendszeresen járok edzeni, és nagyon szigorúan ügyelek az étrendemre, leginkább rizs és csirke a menü. A jó kinézet és a pontosság mellett azonban fontos a kémia is, ugyanis Esmeraldával, akit Gubik Petra alakít, egymásba szeretünk a színpadon. Régi jó barátság a miénk Petrával, ezért nem okoz gondot „szerelembe esni” – fűzte hozzá Dénes.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  A ma­gyar di­vat­márka több si­ke­res New York-i be­mu­tató után pén­te­ken a pá­ri­zsi di­vat­hé­ten pre­zen­tálta a 2020-as ta­vasz-nyári kol­lek­ci­ó­ját.

 • Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Tegnap adott koncertet Budapesten a Backstreet Boys, a fiúzenekar, akik a 90-es években meghódították a világot, azzal együtt pedig milliók szívét. Nem volt olyan tini, akinek ne lett volna tele a szobája a csapat poszterivel, aki ne lassúzott volna a dalaikra a szórakozóhelyeken.

 • Becsajozott Shawn Mendes?

  Becsajozott Shawn Mendes?

  Nemrég jelent meg Shawn Mendes és Camila Cabello közös dala, a Senorita, a rajongók pedig rögtön gyanakodni kezdtek, hogy talán nemcsak munka, hanem szerelem is van a dologban.