2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Belföld

Mennyit kap Botka a határkerítés lebontásáért?

Mennyi pénzt és milyen politikai támogatást remél az MSZP miniszterelnök-jelöltje azért, hogy lebontsa a határkerítést? – kérdezte Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője szombati debreceni sajtótájékoztatóján.

Kósa Lajos /Fotó: Csudai Sándor

A politikus úgy vélekedett, Botka László nyilatkozatai azt mutatják, hogy a miniszterelnök-jelölt veszélyes Magyarország biztonságára.


Kósa Lajos közölte: Magyarország migrációs politikájával, a kerítés szükségességével a választók döntő többsége egyetért, még a szocialisták szavazóinak jelentős része is.

Ezzel szemben Brüsszel Soros Györgynek azt a tervét akarja megvalósítani, amelynek értelmében évente egymillió migránst kell beengedni Európába, és őket a kötelező kvóta alapján osztanák el a tagországok között – mondta.


Soros György a migráció támogatására az embercsempészek szervezett alvilágával összeérő maffiaszerű hálózatot működtet Magyarországon és más európai országokban – jelentette ki Kósa lajos, hozzáfűzve, hogy a csempészek tevékenységét a milliárdos által támogatott civilszervezetek segítik.

“Soros tervének megvalósítása érdekében, a brüsszeli migrációs politika érvényre juttatására és a kerítés lebontására vajon mennyi pénzt és milyen politikai támogatást kap Botka László? Mennyit ér meg az MSZP miniszterelnök-jelöltjének, hogy veszélyezteti Magyarország és a magyar emberek biztonságát?” – kérdezte Kósa Lajos.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Térfigyelő kamera alatt drogoztak

  Térfigyelő kamera alatt drogoztak

  A bátorságát csak a lúzersége múlta felül annak a két férfinak, aki pont egy térfigyelő kamera alatt döntött úgy, hogy a kocsiban elfogyaszt egy kis kábítószert.

 • Folyamatosan csökken a munkanélküliség

  Folyamatosan csökken a munkanélküliség

  Az utóbbi hónapokban folytatódik az a tendencia, miszerint hónapról hónapra egy-egy tized százalékponttal csökkent a munkanélküliségi ráta – közölte Bodó Sándor, a Pénzügyminisztérium foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkára.

 • Sorosék Brüsszelben támadják a Fideszt

  Sorosék Brüsszelben támadják a Fideszt

  Soros György mintegy 200 európai lobbiszervezete levélben fordult az Európai Néppárthoz azért, hogy megakadályozza a fideszes Hidvéghi Balázs megválasztását az egyik bizottság alelnöki posztjára, és megvétózzon más fideszes jelölteket is.