EUR: 322,35 Ft
CHF: 284,44 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb Győr

Kosárlabdacirkusz Győrben

A világhírű Harlem Globetrotters nemrég Győrben járt, hogy olyat mutasson a közönségnek, amilyet még nem igazán lehetett látni a megyében.

Az Audi Aréna Győrben sokan voltak kíváncsiak a kosárlabdázás fenegyerekeire, akik remek hangulatot és fantasztikus trükköket varázsoltak a pályára. Igazi kosárcirkuszként funkcionált a csarnok, a közönséget is bevonva mutatták be a jobbnál jobb poénokat és labdás trükköket. Akik látták a „kosaras bohócokat”, nem csalódtak, önfeledt szórakozás volt a program kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Éveken át hozzáfértek hackerek az EU diplomáciai kommunikációs hálózatához

  Éveken át hozzáfértek hackerek az EU diplomáciai kommunikációs hálózatához

  Éveken át hozzáfértek hackerek az Európai Unió diplomáciai kommunikációs hálózatához, olyan tartalmakat töltve le, amelyekben európai diplomaták fejezik ki aggályukat Donald Trump amerikai elnök kormányával, az Oroszországgal és Kínával való “küzdelmekkel” és annak kockázatával kapcsolatosan, hogy Irán feléleszti nukleáris programját – számolt be internetes oldalán a The New York Times (NYT).

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.