2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Belföld

Köszönőkampányt indít a kormány a nemzeti konzultáció után

Komoly sikert ér el a nemzeti konzultáció, hiszen nem kevesebb, mint 1,7 millió ember nyilvánított véleményt, amit a kiemelkedő eredményként könyvelnek el kormánypárti körökben.

Azért is számít ez komoly eredménynek, mert nagyjából egy évvel a választások előtt a kormány sok állampolgárt tud mozgósítani nagyobb horderejű kérdésekben is – írja a Magyar Idők. A nemzeti konzultációból kiderül, hogy a résztvevők döntő többsége támogatja a kormány álláspontját. Több mint 90 százalékuk helyesli a külföldről támogatott szervezetek átláthatóságáról szóló javaslatot is.


A lap információi szerint a kormány köszönő- és eredménykampányt is indít, ami azért is indokolt, mert a konzultációban foglalt kérdések továbbra is napirenden maradnak, különös tekintettel a migrációra és a határvédelemre.

A köszönőkampány központi üzenete egyébként az lesz, hogy „Magyarország erős és büszke európai ország”.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nagy Viktor: A lelkiismeret nem a lúzereké

  Nagy Viktor: A lelkiismeret nem a lúzereké

  Épp a Legyetek jók, ha tudtok próbáján értük utol Nagy Viktort, az Újszínházban színpadra állított Bizánc rendezőjét. A darab kapcsán beszélgettünk lelkiismeretről, bátorságról és lúzerségről és arról, hogy miért aktuális ma is Konstantin császár története, és az miért mutat túl napjaink muszlim-kérdésén.

 • Sportos Télapók

  Sportos Télapók

  Télapónak öltözött futók lepték el hétvégén Budapestet, ahol a tizenötödik alkalommal rendezték meg a jótékonysági Mikulás Kocogás versenyt.

 • Maul Pincészet – D’Art Maul 2016 Magnum

  Maul Pincészet – D’Art Maul 2016 Magnum

  A pince tulajdonosa ezt a bort azoknak ajánlja, akik művészi módon húzzák ki a dugót a palackból, úgy kínálják , mint ajándékot az érzékeknek és elegáns mozdulattal forgatják a poharat.

 • Tovább nő a családok támogatása

  Tovább nő a családok támogatása

  Jövőre minden eddiginél több forrást fordít a kormány a családokra, és további jelentős lépések várhatók, amennyiben a magyar emberek a nemzeti konzultáción megerősítik a kormány elképzeléseit.