EUR: 335,09 Ft
CHF: 308,08 Ft
2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Belföld

Köszönőkampányt indít a kormány a nemzeti konzultáció után

Komoly sikert ér el a nemzeti konzultáció, hiszen nem kevesebb, mint 1,7 millió ember nyilvánított véleményt, amit a kiemelkedő eredményként könyvelnek el kormánypárti körökben.

Azért is számít ez komoly eredménynek, mert nagyjából egy évvel a választások előtt a kormány sok állampolgárt tud mozgósítani nagyobb horderejű kérdésekben is – írja a Magyar Idők. A nemzeti konzultációból kiderül, hogy a résztvevők döntő többsége támogatja a kormány álláspontját. Több mint 90 százalékuk helyesli a külföldről támogatott szervezetek átláthatóságáról szóló javaslatot is.


A lap információi szerint a kormány köszönő- és eredménykampányt is indít, ami azért is indokolt, mert a konzultációban foglalt kérdések továbbra is napirenden maradnak, különös tekintettel a migrációra és a határvédelemre.

A köszönőkampány központi üzenete egyébként az lesz, hogy „Magyarország erős és büszke európai ország”.

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztos szavazók 53 százaléka Tarlós Istvánra voksolna

  A biztos szavazók 53 százaléka Tarlós Istvánra voksolna

  A biztos szavazók 53 százaléka Tarlós Istvánra, 40 százaléka Karácsony Gergely közös ellenzéki jelöltre, 7 százalékuk pedig Puzsér Róbertre szavazna a főpolgármester-választáson – közölte közvélemény-kutatása alapján a Nézőpont Intézet hétfőn az MTI-vel.

 • A járművek környezetvédelmi állapotát mérik fel a héten

  A járművek környezetvédelmi állapotát mérik fel a héten

  A járművek környezetvédelmi állapotát mérik fel a szakemberek hétfőtől péntekig az ország négy nagyvárosában a Közúti Közlekedési Környezetvédelmi Akció keretében – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) hétfőn az MTI-vel.

 • Bruttó 1,3-2,7 milliót keresnek az állami egyetemek rektorai

  Bruttó 1,3-2,7 milliót keresnek az állami egyetemek rektorai

  Bruttó 1,3 millió és 2,7 millió forint között keresnek havonta az állami felsőoktatási intézmények rektorai, a kancellárok havi keresete pedig 1,1 és 2,6 millió között mozog – ismerteti a Magyar Nemzet a hétfői lapszámában az Innovációs és Technológiai Minisztériumtól (ITM) kapott béradatok alapján.