EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 24., vasárnap
Iván

Egyéb Dunaújváros

Kulturális programok egész nyáron a ligetben

A kőszínházi évad végének közeledtével is kiszolgálja az igényes, kulturált szórakozásra vágyó közönséget a Bartók Kamaraszínház: hagyományosan megszervezik a Petőfi Művészeti Liget elnevezésű, egész nyáron át tartó programsorozatot, amely több korosztály számára kínál kikapcsolódási lehetőséget. 

Június 25-én, az Alma Zenekar koncertjével nyílik meg a Petőfi Művészeti Liget rendezvénysorozata, hetente háromszor, szerdán, pénteken és vasárnap zenei fellépők, színházi előadások és gyermekeknek szóló programok várják a kilátogatókat. A szervezők az idén is nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy az előadók közül minél többen dunaújvárosi származású, Dunaújvároshoz kötődő művészek legyenek.


A tavalyi évben is rengeteg érdeklődő látogatott ki a rendezvényekre (fotó: Őri György)

Ennek jegyében a Quimbyből ismert Varga Livius ezúttal A kutya vacsorája nevű zenekarral érkezik a ligetbe. A helyi Quintia zenekar mellett pedig többek között a Bohemian Betyars is szerepel  a Petőfi Művészeti Liget fellépőinek sorában. A programok egészen augusztus 27-ig tartanak, amikor ligetzáró-évadnyitó rendezvényt szerveznek.

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.