EUR: 325,28 Ft
CHF: 295,22 Ft
2019. július 23., kedd
Lenke

Extra

Alexandra eltiltotta kisfiát Oszter Sándortól

Oszter Sándor lánya, Alexandra a közösségi oldalon jelentette ki: elhatárolódik szüleitől, miután szerinte édesapja folyamatosan kellemetlen helyzetbe hozza a családot. A színész korábban kijelentette, hogy egyáltalán nem örül lánya eljegyzésének, szerinte ugyanis Alexandra párja csak kihasználja a lányt, aki emiatt elfordult szüleitől. Kisfiát, Axelo Hunort sem engedi a közelükbe.  

Fotó: Mészáros Diána

Az Oszter családra rájár a rúd. Oszter Sándor ismét bíróság előtt áll befolyással való üzérkedés vádjával, felesége, Failoni Donatella balesetet szenvedett, hat bordája eltört s közben még a jogosítványát is bevonták ittas vezetés miatt, majd jött az i-re a pont, lányuk, Oszter Alexandra a Facebookon közölte: elhatárolódik szüleitől. Édesapjától szeretné távol tartani magát és családját, miután Oszter Sándor elmondta, nem örül lánya eljegyzésének. Donatella asszony a történtek után összetörve mondta, hogy kisunokáját, Axelót majd egy éve nem látta, Alexandra ugyanis eltiltotta tőlük.


– Őszintén hiszem és tudom, hogy a lányom erős befolyásoltság alatt áll párja, Tamás miatt. Konkrét agymosáson megy át, amit egyáltalán nem tudunk hova tenni a férjemmel – panaszkodott a Lokálnak Failoni Donatella. – Alexandra és Tamás kapcsolatában az elején minden tökéletesen passzolt, remekül kijöttünk, még a balatoni birtokomra is lejöttek, a legjobb whiskyt is megvettem Tamásnak, mert tudom, azt szereti. Aztán egyik pillanatról a másikra minden különösebb ok nélkül elfordult tőlünk. Sándorral is és velem is minősíthetetlen hangnemben kezdett beszélni, Alexandrát pedig uszítani kezdte ellenünk – panaszolta a zongoraművész. – Olyan, mintha konkrét agymosáson ment volna át a lányom. Alexandra szerelmes, és örülök a boldogságának, de ez a férfi konkrétan elvette az eszét. Most az a teóriája, hogy rossz szülei voltunk az apjával, amit kikérek magamnak. Óvtuk, szerettük, bár biztosan voltak hibáink, de kinek nincs? Erre azt kapom, hogy szégyen és gyalázat, hogy milyen rossz anya és ezzel együtt nagymama vagyok. Tudom, hogy ezek a mondatok is attól a férfitól származnak, elhintette benne ezeket a gondolatokat. Ezért tiltotta el tőlünk az unokánkat is. Szeptemberben lesz egy éve, hogy nem láttam Axelót, kivéve azt a néhány percet öt hónappal ezelőtt. Konkrétan megtagadja tőlünk a lányom, hogy láthassuk, ami szinte ugyanakkora fájdalom, mint az, hogy ő elfordult tőlünk.

Oszter Sándor néhány nappal ezelőtt a bíróság előtt vallotta be, unokája miatt hagyott fel az italozással, korábban ugyanis olykor felöntött a garatra, de Axelo miatt letette a poharat. – Nem azért nem iszom, mert volt az a „MOM parki eset”, hanem mert az unokám azt mondta: Papa! Ha iszol, akkor furcsa vagy. Ez két évvel ezelőtt történt, és azóta nem ittam egy kortyot sem – utalt a vádlottak padján a színész arra a 2014-es esetre, amikor is az egyik fővárosi bevásárlóközpont parkolójában ittasan nekihajtott egy oszlopnak.


Fotó: dfp

Failoni Donatella nem érti, mi üthetett lányába, miért fordít hátat nekik. – Sándort persze hogy megvédem, hiszen ő sem tett a lányunk ellen semmit, ő is befogadta Tamást, aki aztán később hátba döfte azzal, hogy elfordította tőlünk a lányunkat – mondta megtörten a zongoraművész, aki két hete balesetet szenvedett. Leesett a kerti létráról és eltört hat bordája, de gyógyulását tekintve optimista. – Borzalmas fájdalmaim vannak. Kézmagasságban tudok dolgokat csinálni, a lábamat kell használnom, ha leesik valami, még a hajamat is Sándor fésüli, mert egyáltalán nem tudok magamról gondoskodni. Ő csinál mindent helyettem, ápol és segít, nagyon jó ember, nemhiába vagyok vele negyven éve. A fizikai gyötrelmeknél azonban sokkal nagyobb a lelki fájdalom, amit Alexandra és az unokám elvesztése miatt érzek. Remélem, még van visszaút – mondta megtörten.

Lapunk kereste Alexandrát, aki lapzártánkig nem vette fel a telefont, a színésznő párja, Popovics Tamás pedig közölte, nem szeretne a témában nyilatkozni.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek