EUR: 325,28 Ft
CHF: 295,22 Ft
2019. július 23., kedd
Lenke

Belföld

Lázár: A kormány minden segítséget megad a 3-as metró felújításához

A kormány minden segítséget megad a 3-as metró felújításának elkezdéséhez, és támogatja Tarlós István főpolgármester megvalósítási tervét – mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.

A tárcavezető megerősítette, Tarlós István és a kormány arról állapodott meg szerdán, hogy egy közös tárgyalódelegációt küldenek Brüsszelbe azért, hogy megszerezzék az Európai Bizottság jóváhagyását az eredeti beruházási összegnek számító 137,5 milliárd forinton felüli kiadásokra.

Lázár János hangsúlyozta, Brüsszel egyelőre nem adott írásos jóváhagyást a beruházás eredeti költségeire sem. Megjegyezte továbbá, hogy a kormány “normális hangvételű” beszélgetést folytatott Tarlós Istvánnal, a találkozón pedig több más fővárosi ügy is szóba került.

Kapcsolódó Cikkek

  • Hamarosan programot hirdet Berki

    Hamarosan programot hirdet Berki

    Professzionális, szakkemberekből álló háttérgárdát és a fővárosi lakosok bevonását ígéri főpolgármesterként Berki Krisztián, aki – bár egy medencéből kilépve, csuromvízes ingben, gatyában jelentette be indulását, a TV2-nek adott interjúja szerint – nagyon is komolyan veszi, hogy nyugdíjba küldené Tarlós István kormánypárti főpolgármestert.