2019. július 22., hétfő
Magdolna

Extra

Lazítással készül a babára Eva Longoria

Miamiban pihente ki legújabb sikersorozatának munkálatait Eva Longoria. A született feleségek nagyszájú Gabyjaként megismert sztár a Telenovella című vígjátékban domborít mától minden kedden a TV2-n, amelyben a szappanopera-gyártás néha vicces, néha drámai világát mutatják be.

A 42 éves színésznő friss képei alapján továbbra is bomba formában van, miközben szakmai és magánélete is sikeres, ugyanis hamarosan mozifilmet forgat, ezután pedig babát szeretnének férjével, José Antonio Bastonnal.

/Fotó: Profimedia, INF

Kapcsolódó Cikkek

 • 80 éves Batman

  80 éves Batman

  A San Diegó-i Comic-Con Múzeumban mutattak be különböző Batman ereklyéket, a Batman-képregények első megjelenésének 80.

 • Magyarok is beveszik az 51-es körzetet

  Magyarok is beveszik az 51-es körzetet

  Közel 2 millióan, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a közösségi oldalon a legendás 51-es körzet leigázásra. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, de a hatalmas érdeklődés miatt az amerikaiak kezdik egyre komolyabban venni a szervezkedést.

 • Még több gyilkosság és sárm

  Még több gyilkosság és sárm

  Több mint 10 éve már, hogy Maureen Jennings Detective Murdoch-regényeinek szereplői életre keltek, és azóta is világszerte sok millió ember nézi az eddig 13 évadot felvillantó sorozatot.