EUR: 307,90 Ft
CHF: 266,78 Ft
2017. szeptember 20., szerda
Friderika

Külföld

Legkevesebb négy halottja van egy lövöldözésnek Kaliforniában

Legkevesebb négy halálos áldozata van egy lövöldözésnek, amely a kaliforniai San Franciscó egyik postahivatalában történt.

A postahivatal egyik alkalmazottja kezdett lövöldözni, három embert agyonlőtt, majd öngyilkos lett. A lövöldözésnek további két sebesült áldozata van, őket kórházba szállították, állapotukat az első orvosi közlemény stabilnak minősítette.

A tragédia a csomagelosztó részlegben történt, a halálos áldozatok mindegyike a posta gépkocsivezetője volt. Az elkövető szintén a posta egyenruháját viselte, állítólag ő is gépkocsivezető volt, de a személyazonosságát egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

A rendőrség sajtótájékoztatót tartott, ám nem azonosította az elkövetőt. A rendőrök leszögezték: nem terrorista támadás volt.

Nyilatkozott a postahivatal egyik munkatársa is, ő mondta el, hogy az elkövető és az áldozatok egyaránt gépkocsivezetőként dolgoztak a hivatalban.

A rendőrség lezárta a postahivatal környékét, a dolgozókat hazaküldték, a nyomozás megkezdődött.

Kapcsolódó Cikkek

  • Újabb földrengés! Toronyház és iskola temette maga alá az embereket

    Újabb földrengés! Toronyház és iskola temette maga alá az embereket

    Nagy erejű földrengés rázta meg kedden Mexikó középső részét. A helyi idő szerint kora délután bekövetkezett, 7,1-es erősségű földmozgás épületek tucatjait döntötte romba a sokmilliós mexikói fővárosban, és a polgári védelem vezetője, Luis Felipe Fuente közlése szerint késő estig országosan 150-re emelkedett a halálos áldozatok száma, de a Milenio tévé legutóbbi híradásában már 204 halálos áldozatról adott hírt.

  • Mérgező bogarat evett fogadásból

    Mérgező bogarat evett fogadásból

    Ezen túl kétszer is meggondolja, hogy miben fogad az az amerikai katona, aki vakmerőségből megevett egy bogarat. Ezzel még nem is lenne semmi probléma, hiszen a legtöbb ízeltlábú kitűnő fehérjeforrás, ám akad közöttük néhány olyan egyed is, ami súlyos mérgezést okozhatnak.