2019. július 23., kedd
Lenke

Külföld

Legyilkolta családját a valóságshow-sztár

A 25 éves Jacob Stockdale miután otthonukban végzett testvérével és édesanyjával is, saját magát is megpróbálta megölni.

A korábban a Feleségcsere című amerikai valóságshow-ban szereplő férfi egyelőre ismeretlen okokból támadt rá a családtagjaira ohioi házukban. Az eddigi információk alapján, Jacob fejbe lőtte 21 éves öccsét, majd pár méterrel öccse holttestétől,  saját fejéhez szegezte a fegyvert és meghúzta a ravaszt. A férfi csodával határos módon túlélte a lövést, ellenben öccsével és 54 éves édesanyjával, akit kétszer is fejbe lőtt. Kathrynt, a gyilkos anyjának holtestét az emeleti fürdőszobában találta meg a rendőség, akikkel Jacob még kommunikálni próbált, de a beszámíthatatlannak tűnő gyilkos mondanivalóját már nem értették a helyszínelők. Ezután a kritikus állapotban levő férfit helikopterrel kórházba szállították.


Közben a lövöldözésről mit sem sejtő Jacob apja, épp hazafelé tartott, amikor a rendőrök egy mérfölddel a házuk előtt megállították, hogy közöljék vele a szörnyű hírt – írja a TMZ.

Kapcsolódó Cikkek