2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb XXII.kerület

Lerajzolták kedvenc rózsájukat

A Budatétényi Polgári Kör öt éve tart rajzpályázattal egybekötött rózsaünnepet a Rozáriumban. Idén Az én rózsám címmel készíthették el rózsát ábrázoló rajzukat a pályázatra jelentkező hat kerületi iskola tanulói. A gádoros, a kolonicsos, a barossi, a rózsakertis, a bartókos és a nádasdys diákok munkáit Bányai Gábor Bertalan művésztanár értékelte.

A Budatétényi Polgári Kör harminc tanulónak adott át emléklapot és tárgyi jutalmat a sikeres pályázatokért.

A NAIK Gyümölcstermesztési Kutatóintézet nevében dr. Preininger Éva igazgatóhelyettes három alsós és három felsős tanulót különdíjjal jutalmazott.

A díjazottak sok egészséges finomságot, például házi baracklekvárt kaptak jutalmul a szép rózsa rajzokért

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.