EUR: 329,35 Ft
CHF: 301,91 Ft
2019. augusztus 25., vasárnap
Lajos, Patricia

Extra

Lerohadékozta Norbit egy orvos

Nyílt levélben rohadéknak nevezte a fitneszgurut egy szegedi orvos, Patay Gábor, aki szerint Norbi diétás módszerei egészségkárosítóak: az édesítőszer, amelyet a termékeiben használ, súlyos betegségeket okozhat, nem beszélve arról, hogy komoly függőség is kialakulhat. Norbi nem váratott sokáig a válasszal, és szerda reggel reagált az orvos támadására. Elmondta, hogy a Nébih nemrég 60 termékét megvizsgálta, és mindent rendben találtak, s továbbra is hisz abban, hogy a rendszeres testmozgás, a sok értékes fehérje, élelmi rost és a jelentősen csökkentett szénhidrátmennyiség igenis jó irány a túlsúllyal és diabétesszel küzdőknek. Hozzátette azt is, hogy fitneszbirodalma mára közel 1700 munkahelyet teremtett, és nagyon büszke arra, amit felépített és amit képvisel.

schobert Norbert Rubint Réka (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Hitehagyott lett a szerelemben Nagy Sándor

  Hitehagyott lett a szerelemben Nagy Sándor

  Ábel Anita nagy sikerű talkshowjában, a Nő Commentben hétről hétre négy ismert nővel és egy férfivendéggel boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat.

 • Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  A hétvégén véget ér a Duna Televízió egyik legnépszerűbb szünidei műsora, a Balatoni Nyár. A magazinműsor idén közel 1500 vendéget fogadott, a műsorvezetők hatszáz beszélgetést vezényeltek le, érintve majdnem ezer témát.

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.