EUR: 322,78 Ft
CHF: 285,77 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Lerohadékozta Norbit egy orvos

Nyílt levélben rohadéknak nevezte a fitneszgurut egy szegedi orvos, Patay Gábor, aki szerint Norbi diétás módszerei egészségkárosítóak: az édesítőszer, amelyet a termékeiben használ, súlyos betegségeket okozhat, nem beszélve arról, hogy komoly függőség is kialakulhat. Norbi nem váratott sokáig a válasszal, és szerda reggel reagált az orvos támadására. Elmondta, hogy a Nébih nemrég 60 termékét megvizsgálta, és mindent rendben találtak, s továbbra is hisz abban, hogy a rendszeres testmozgás, a sok értékes fehérje, élelmi rost és a jelentősen csökkentett szénhidrátmennyiség igenis jó irány a túlsúllyal és diabétesszel küzdőknek. Hozzátette azt is, hogy fitneszbirodalma mára közel 1700 munkahelyet teremtett, és nagyon büszke arra, amit felépített és amit képvisel.

schobert Norbert Rubint Réka (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  A Csak show és más semmi szereplője, Köllő Babett hétről hétre megmutatja szexi oldalát a TV2 színpadán. A Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznő természetesen rengeteg bókot kap, ő azonban korántsem elégedett az alakjával.

 • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.

 • Varga Viktor temetésen kezdte

  Varga Viktor temetésen kezdte

  Fest, szobrászkodik, zenél, a napokban viszont idejének nagy részét a próbateremben tölti. Ezúttal nem koncertre, hanem egy színpadi szuperprodukcióra készül Varga Viktor, aki az Álomutazó című mesemusicalben Reklám Marcit alakítja és három dalt is énekel Radics Gigivel közösen.