EUR: 322,36 Ft
CHF: 287,95 Ft
2019. június 16., vasárnap
Jusztin

Belföld

Lezárják vasárnap egy hétre Budapesten a Szépvölgyi út egy szakaszát

Lezárják vasárnaptól egy hétre Budapesten a Szépvölgyi út egy részét felújítás miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

Az utat az Árpád fejedelem útja és a Bécsi út közötti szakaszon zárják le. Kerülőútként a Szépvölgyi út felől a Szépvölgyi út-Bécsi út útvonal ajánlott; a Bécsi úti csomópontban ideiglenesen lehet majd balra kanyarodni a Szépvölgyi útról. Alternatívaként az Ürömi utca-Cserfa utca-Lajos utca útvonal is használható.


A Lajos utca felől a Szépvölgyi út a Sajka utca-Bécsi út-Cserfa utca-Ürömi utca-Szépvölgyi út útvonalon vagy a Zsigmond tér-Ürömi utca-Szépvölgyi út útvonalon keresztül lesz elérhető.

A Szépvölgyi út Kolosy tér feletti része a Bécsi út külső szakasza felől elérhető lesz, mivel ideiglenesen lehet majd jobbra kanyarodni a Bécsi útról a Szépvölgyi útra.

A lezárás miatt változik a 29-es busz menetrendje. A Hűvösvölgy felé tartó járat az Árpád fejedelem útja-Lajos utca-Zsigmond tér-Ürömi utca-Szépvölgyi út módosított útvonalon halad, ezért nem érinti a Kolosy tér és az Ürömi utca megállót.

Kapcsolódó Cikkek

  • A családtámogatások az apákat is jelentősen segítik

    A családtámogatások az apákat is jelentősen segítik

    A kormány azon dolgozik, hogy megteremtse a család és a munka egyensúlyát az édesanyák mellett az édesapák számára is – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) családpolitikáért felelős helyettes államtitkára a Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) vasárnap, az apák napjára szervezett dunai hajózást megelőző sajtótájékoztatóján Budapesten.

  • Kiegyensúlyozottan teljesít az ipar Magyarországon

    Kiegyensúlyozottan teljesít az ipar Magyarországon

    Összességében kiegyensúlyozottan teljesített az ipar az áprilisi adatok alapján Magyarországon – mondta Csath Magdolna közgazdász az M1 aktuális csatornán vasárnap, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb, a héten közzétett adatait elemezve.