EUR: 325,02 Ft
CHF: 295,05 Ft
2019. július 20., szombat
Illés

Extra

Mádai Vivi: Robogok a férjem karjaiba

Mádai Vivi és Csipa ezüstéremmel zárta A Nagy Duett versenyét vasárnap a Janicsák Veca–Simon Kornél páros mögött, így a csinos tévés végre visszavehet a tempóból. Jól is jön egy kis lassítás Vivinek, ugyanis a rengeteg munka miatt mostanában sok volt a súrlódás férje és közte.

Mádai Vivi is szembesült a ténnyel, amivel a legtöbb nő találkozik élete során: nem könnyű egyensúlyt teremteni a család és a karrier között. A csinos tévés amellett, hogy a Mokka egyik műsorvezetője, tíz hétig szerepelt A Nagy Duettben, ami sokat kivett belőle, így nem csoda, hogy a családanyaság egy időre háttérbe szorult nála.


– Zoli nagyon megértő, de nehezen viseli, ha túl sokat dolgozom. Ha őszinte akarok lenni, ez konfliktust okoz köztünk, mert én imádom a munkám. Nincs baja azzal, ha eljövök forgatni vagy éppen benne vagyok valamiben, csak amit most csinálok, az neki már sok. Engem viszont boldoggá tesz, ha pöröghetek – mesélte a Borsnak Vivi, aki az elmúlt hetekben alig találkozott a férjével.

– A Mokka miatt hajnali négykor kelek, ilyenkor korán lefekszem Zénóval, és Zolival pont elkerüljük egymást. Ehhez még hozzájött a Duett, ami sok próbát és elfoglaltságot jelentett. Voltak súrlódásaink a férjemmel, de sikerült mindent megbeszélünk és rendben vagyunk – mondta a Lokálnak a műsorvezető, aki örül, hogy A Nagy Duett vasárnapi döntője után újra a családjára koncentrálhat.


– Életemben nem örültem még így ezüstéremnek. Csipával mindenhogyan nyertesek vagyunk. De nagyon kemény volt az elmúlt pár hónap, és most végre visszakap a férjem! Robogok a karjaiba, és szerintem ő is meg a kisfiam is nagyon fog örülni ennek! Végre minden a helyére kerül – mondta boldogan Vivi, aki már a balatoni nyaralást tervezgeti a családjával.

Kapcsolódó Cikkek