EUR: 325,25 Ft
CHF: 294,90 Ft
2019. július 22., hétfő
Magdolna

Belföld

Magyarország erősödik és ezt meg kell védeni

A Fidesz szerint Magyarország erősödik és ezt meg kell védeni, nem szabad hagyni, hogy Brüsszel diktálja, milyen gazdaságpolitikát folytasson Magyarország.

A nagyobbik kormánypárt szerdán ezt arra reagálva közölte az MTI-vel, hogy a Központi Statisztikai Hivatal tájékoztatása szerint a bruttó hazai termék (GDP) 4,2 százalékkal nőtt az első negyedévben az egy évvel korábbi alacsony szintről, még inkább, mint az előzetesen közölt 4,1 százalék.


A Fidesz közleményében azt írta, amióta Magyarország a saját útját járja, az ország gazdaságilag és pénzügyileg is erősödik: nő a foglalkoztatás, csökkennek az adók és nőnek a bérek.

Ezeket az eredményeket meg kell védeni – hangsúlyozták.

Hozzátették: nem szabad hagyni, hogy Brüsszel diktálja, milyen gazdaságpolitikát folytasson Magyarország, mennyi adót fizessenek és mennyi bért kapjanak a magyarok.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Hatalmas siker a családvédelmi akcióterv

    Hatalmas siker a családvédelmi akcióterv

    A nagycsaládosok autóvásárlási támogatása a legnépszerűbb a családvédelmi akcióterv júliusi elsején életbe lépett elemei között. A babaváró támogatást háromezren igényelték eddig, közülük 1300 pár már meg is kapta a tízmillió forintot.

  • Csűrfesztivál az erdélyi Mérában

    Csűrfesztivál az erdélyi Mérában

    A magyar és romániai fellépők mellett izraeli, mexikói, lengyel, görög-török-brit és norvég előadók is színpadra lépnek az erdélyi Mérában augusztus első négy napján a Világzenei Csűrfesztiválon.