EUR: 325,31 Ft
CHF: 295,59 Ft
2019. július 22., hétfő
Magdolna

Külföld

Manchesteri robbantás: Ariana Grande Párizsban folytatta turnéját

Ariana Grande Párizsban folytatta a manchesteri terrortámadás után megszakított európai turnéját.

Az AccorHotels Arenában tartott szerda esti koncertet fokozott biztonsági előkészületek előzték meg, tilos volt például hátizsákot bevinni.


A 23 éves énekesnő csütörtökre virradó éjjel Instagram-oldalán közzétett fotója alá azt írta: “Köszönöm, Párizs, szeretlek. Hálás vagyok, hogy visszatérhettem”.

Grande az észak-angliai nagyváros 21 ezer fős rendezvénycsarnokában, a Manchester Arenában lépett fel május 22-én, teltházas koncertje után azonban egy öngyilkos merénylő nagy erejű pokolgépet robbantott fel a távozó tömeg közepén. A merényletben 22-en meghaltak, 117-en szenvedtek kórházi ellátást igénylő sebesüléseket.


Az énekesnő ezután több kocertjét lemondta, de vasárnap este 50 ezres közönség előtt tartott háromórás koncerten fellépett Manchesterben az Old Trafford krikettstadionban, a Lancashire County Cricket Club otthonában.

A One Love Manchester címmel megszervezett koncerten Ariana Grande oldalán fellépett mások mellett Justin Bieber, Robbie Williams, a Coldplay, a Manchesterben alakult Take That, a The Black Eyed Peas, valamint Katy Perry, Pharrell Williams, Miley Cyrus, Niall Horan, és óriási ovációt keltve, meglepetésvendégként a manchesteri születésű Liam Gallagher, az Oasis egykori frontembere is.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek