2019. június 16., vasárnap
Jusztin

Belföld

Manipulált videóval akarta lejáratni a kormányt a 24.hu

Manipulált videóval akarta a kormányt lejáratni az ellenzéki média, Révész Máriusz országgyűlési képviselő szavait használta fel a 24.hu arra, hogy a Fideszre vonatkozó ellenzéki bírálatokat megerősítsék – írja a PestiSrácok.hu.

A portál szerint a 24.hu munkatársa nemes egyszerűséggel kivágott néhány szót Révész Máriusz válaszából, majd úgy tette közzé az anyagot, mintha a képviselő a Fidesz intézkedésére azt válaszolta volna, hogy “ez most nem a törvények szerint történik”, holott azt a Jobbikra vonatkoztatva mondta.


Révész Máriusz fideszes országgyűlési képviselő arra a riporteri kérdésre, hogy egy pártfinanszírozást érintő kérdést miért feles törvénybe tettek bele, ezt válaszolta: Nyilvánvalóan ez most nem a törvények szerint történik. Révész ezzel lényegében megerősítette azokat az ellenzéki bírálatokat, miszerint a Fidesz jogtipróan, illetve alkotmányellenesen járt el.

Révész Máriusz helyreigazítást kért a laptól, mivel a 24.hu videobloggere, Katz Dávid által készített “Ez most nyilvánvalóan nem a törvények szerint történik” című cikkben félrevezető módon tette közzé az általa elmondottakat. A képviselő állítja: az egész, meglehetősen kaotikus interjúban a tiltott, burkolt pártfinanszírozásról beszélt, és a tőle idézett mondat a Jobbik plakátkampányára vonatkozott.

Kapcsolódó Cikkek

  • A családtámogatások az apákat is jelentősen segítik

    A családtámogatások az apákat is jelentősen segítik

    A kormány azon dolgozik, hogy megteremtse a család és a munka egyensúlyát az édesanyák mellett az édesapák számára is – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) családpolitikáért felelős helyettes államtitkára a Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) vasárnap, az apák napjára szervezett dunai hajózást megelőző sajtótájékoztatóján Budapesten.

  • Kiegyensúlyozottan teljesít az ipar Magyarországon

    Kiegyensúlyozottan teljesít az ipar Magyarországon

    Összességében kiegyensúlyozottan teljesített az ipar az áprilisi adatok alapján Magyarországon – mondta Csath Magdolna közgazdász az M1 aktuális csatornán vasárnap, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb, a héten közzétett adatait elemezve.