EUR: 336,69 Ft
CHF: 314,56 Ft
2020. január 23., csütörtök
Rajmund, Zelma

Belföld

Manipulált videóval akarta lejáratni a kormányt a 24.hu

Manipulált videóval akarta a kormányt lejáratni az ellenzéki média, Révész Máriusz országgyűlési képviselő szavait használta fel a 24.hu arra, hogy a Fideszre vonatkozó ellenzéki bírálatokat megerősítsék – írja a PestiSrácok.hu.

A portál szerint a 24.hu munkatársa nemes egyszerűséggel kivágott néhány szót Révész Máriusz válaszából, majd úgy tette közzé az anyagot, mintha a képviselő a Fidesz intézkedésére azt válaszolta volna, hogy “ez most nem a törvények szerint történik”, holott azt a Jobbikra vonatkoztatva mondta.


Révész Máriusz fideszes országgyűlési képviselő arra a riporteri kérdésre, hogy egy pártfinanszírozást érintő kérdést miért feles törvénybe tettek bele, ezt válaszolta: Nyilvánvalóan ez most nem a törvények szerint történik. Révész ezzel lényegében megerősítette azokat az ellenzéki bírálatokat, miszerint a Fidesz jogtipróan, illetve alkotmányellenesen járt el.

Révész Máriusz helyreigazítást kért a laptól, mivel a 24.hu videobloggere, Katz Dávid által készített “Ez most nyilvánvalóan nem a törvények szerint történik” című cikkben félrevezető módon tette közzé az általa elmondottakat. A képviselő állítja: az egész, meglehetősen kaotikus interjúban a tiltott, burkolt pártfinanszírozásról beszélt, és a tőle idézett mondat a Jobbik plakátkampányára vonatkozott.

Kapcsolódó Cikkek