EUR: 325,25 Ft
CHF: 294,90 Ft
2019. július 22., hétfő
Magdolna

Egyéb XIII.kerület XIV.kerület

Már kint vannak az új parkolóórák

Ilyenek az új parkolóórákat
( Fotó: Sáfár Tibor)

Már kihelyezték az új zuglói parkolóórákat, hiszen az önkormányzat tájékoztatása szerint lakossági kérésre két új fizetős parkolási övezetet alakítanak ki a kerületben.


Ősztől így fizetőssé válik az Istvánmező és a Városliget környékén a Vágány utca–Francia út–Kerepesi út–Dózsa György út által határolt terület, valamint az Örs vezér terénél a Kerepesi út–Padlizsán utca–Bánki Donát utca–Ond vezér útja–Vezér utca–Kerepesi út közötti szakasz. A tájékoztatás szerint a fizetendő díjak különbözőek lesznek: az Örs vezér téri zónában mindenhol 175 forintért lehet majd óránként parkolni, míg a városligeti övezetben négyféle díjra kell számítani. Az Ajtósi Dürer sortól a Kerepesi út irányába 265, az Ajtósi Dürer soron és a Hermina úton 440, a Városliget területén 350, az Állatkerti körúton és a Gundel Károly úton 525, az Ötvenhatosok terén 350, a Dózsa György út többi részén pedig 265 forint lesz az óránként fizetendő díj.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.