EUR: 333,33 Ft
CHF: 303,13 Ft
2019. szeptember 18., szerda
Diána

Extra

Így szabadult meg a pornótól Aleska

Sáfrány Emese, vagyis Aleska eddig sosem beszélt arról, hogyan sikerült maga mögött hagynia kétes múltját, de a Lokálnak elárulta, meditációval és pozitív gondolkodással talált vissza a jó útra. Ma már idegenként tekint régi önmagára, és boldogabb, mint valaha.

Öt éve már, hogy Sáfrány Emese leszámolt felnőttfilmes karrierjével, de lapunknak egy beszélgetés erejéig felidézte az ominózus időszakot és elárulta: komoly lelki csatákat vívott a pornózás miatt.


– Húszas éveimben volt egy-egy mélyebb időszakom, és amikor egyre tisztábban láttam, hogy nem jó úton járok, nagy segítség volt, hogy elkezdtem meditációs táborokba járni. Ott sikerült teljesen megnyugodnom, kikapcsolnom és rengeteget tanultam mások történeteiből is – mondta el Emese, aki bár mai fejjel másként döntene, cseppet sem bánja a múltat.

– Pont azért jó, hogy mindez megtörtént velem, mert megtanultam máshogy gondolkodni, cselekedni, mindenből pozitívan kijönni. Megtapasztaltam a legalját, aminél rosszabb már úgysem lehet, így meg minek szomorkodjak, minek stresszeljek? – tette fel a költői kérdést optimistán Emese, aki szerint mára más ember lett. – Ami öt évvel ezelőtt történt, az a múlt, én is más lettem, a környezetem is. Olyan, mintha nem is velem történt volna ez az egész, idegen számomra az egész felnőttfilmes múltam.


És tényleg, Sáfrány Emesének sikerült teljesen új életet kezdenie, immár a sport vette át a főszerepet az életében. Légtornászversenyző lett, második Európa-bajnokságára készül, táncot tanít, vezeti a főzőblogját, a sáfránykonyhát és két színházi társulatban is tevékenykedik. Szakmai sikerei mellett pedig a magánélete is a lehető legjobban alakul, hiszen szakítása után pár hónappal ismét bekopogtatott hozzá a szerelem.

– Volt egy fél év szünet az életemben, utána ismertem meg az új páromat, akivel két hónapja vagyunk együtt. Szerelem volt első látásra, és gyakorlatilag az első randink óta elválaszthatatlanok vagyunk: szinte máris együtt élünk, de így, az elején még próbálom megtartani magunknak a kapcsolatunkat, mert neki ez a nagy érdeklődés még furcsa. Bőven elég az is, hogy a körülötte lévők tudják és faggatják rólam, és így is teljesen felforgatta az életét a kapcsolatunk –  árulta el Emese, akinek sportoló kedvese ugyan elfogadta felnőttfilmes múltját, de néha még rácsodálkozik „Aleskára”.

– A hétköznapokban és otthon egy átlagos lány vagyok, de ha jobban ki vagyok csípve, akár egy esemény előtt, akkor a párom néha rácsodálkozik: „Hű, tényleg Aleskával járok?” Olykor még furcsa neki a helyzet, de mindent átbeszéltük és egyikünk sem firtatja a múltat – mesélte Emese, aki úgy érzi, megtalálta a társát.

– Azok alapján, amit eddig láttam belőle, el tudom képzelni, hogy ő lesz a végállomás az életemben. Biztosnak érzem a kapcsolatunkat, de eljegyzésről, babáról még korai lenne beszélni. Az első lépés mindig a férfin múlik, azt a döntést neki kell meghoznia, én sosem erőltetnék egy gyűrűt – szögezte le Emese, aki élvezi, hogy a munkában és a magánéletben is egyaránt sikeres és boldog.

Kapcsolódó Cikkek