EUR: 325,35 Ft
CHF: 293,58 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Egyéb Hódmezővásárhely

Még az eső sem állhatott a mozgás útjába!

A mozgást és az egészséget helyezték az előtérbe június 16-án este Hódmezővásárhelyen. A Mozgás Éjszakáján 25 programon vehettek részt az érdeklődők.

Az este folyamán a Kossuth téren több küzdősport is képviseltette magát. Wing Tsun, Taekwon-do, aikido, Spartan Iron Force girja kettlebell és pilates is szerepelt a kínálatban.

Az Egészségfejlesztési Iroda szervezésében már az elmúlt két évben is komoly sikert aratott a sportolni vágyók körében a Mozgás Éjszakája, amelyhez több hódmezővásárhelyi sportegyesület és sportedző is csatlakozott. 2017-ben is rengeteg helyszínen várták az érdeklődőket.


Bárki átmozgathatta magát.

A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ előtt kezdődött a program, ahol a köszöntőbeszédek után a sportegyesületek mutatkoztak be a nagyérdeműnek. A megnyitót követően pedig Bagi Mátyás funkcionális tréner csapott bele a lecsóba, komoly edzést vezényelt le a téren lévők számára.

A helyi edzőtermek mind megnyitották kapuikat, és éjszakába nyúlóan várták a mozogni vágyókat.

A Petőfi utcai tornateremben lövészet, a Hódtóban kosárlabda, az Éva utcán a helyi harcosok klubjának programjai várták az éjszakában sportolókat. Biciklitúra is indult Mártélyra, de a helyi edzőtermek is megnyitották kapuikat, sőt az érdeklődők a vásárhelyi rúdtáncosok közé is beállhattak.

Ezúttal a benti sportoknak kedvezett az időjárás a Mozgás Éjszakáján.

Az időjárás azonban nem volt kedvező a sportemberek számára. A vihar és az esőzés a kinti programokba erősen beleszólt, viszont az biztos, hogy a fedett helyen lévők sem úszták meg szárazon a dolgot, igaz, ők leginkább a saját verejtékükben fürödhettek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.