EUR: 325,02 Ft
CHF: 295,05 Ft
2019. július 20., szombat
Illés

Egyéb Kecskemét

Megérkezett az Európai Ifjúsági Olimpia fáklyája

Az országjáró körúton lévő lángot június 18-án este Szenes Márton, a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője fogadta a Városháza előtt.

Az EYOF-ot, vagyis az Európai Ifjúsági Olimpiát Győrött július 23. és 29. között rendezik meg, ahol a 14 és 18 év közötti fiatalok versenyeznek tíz sportág 130 versenyszámában. Ötven országból 2500 sportolót és 1100 kísérőt várnak a győri megmérettetésre. Magyarországot 152 sportoló képviseli.

Az országjáró körúton lévő lángot június 18-án, vasárnap este Szenes Márton, a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője fogadta a Városháza előtt.

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.