2019. május 22., szerda
Júlia, Rita

Extra Érd

Megkezdődött az ingyenes szünidei gyermekétkeztetés

A hátrányos helyzetű és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek részére nyújt Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata ingyenes szünidei gyermekétkeztetést. Mecsériné dr. Szilágyi Erzsébet jegyző tájékoztatása alapján ez az étkezés a szülő, illetve a törvényes képviselő kérelmére a nyári szünet munkanapjain vehető igénybe.

gyerek, eszik, menza

A szünidei gyermekétkeztetés már június 19-étől megkezdődött, és a teljes nyári szünet időtartama alatt, augusztus 18-áig, naponta 11.30 és 12.30 óra között vehető igénybe azon gyermekek számára, akiknek szülei igényelték a déli meleg ebédet.


Az étkeztetés két helyszínen, az Érdi Bolyai János Általános Iskola étkezőjében (Erzsébet u. 24–32.), illetve az  Érdi Szivárvány Óvoda étkezőjében (Hegesztő u. 2–8.) történik.

A szünidei gyermekétkeztetés iránti kérelmek benyújtására a Polgármesteri Hivatal Humán Irodáján (Érd, Budai út 8.) hétfői napokon 13 és 18.30 óra között, szerdánként pedig 8 és 12, illetve 13 és 16.30 óra között van lehetőség.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mobilmentes nyarat a lurkóknak!

  Mobilmentes nyarat a lurkóknak!

  “Tedd már le azt a mobilt!” – mordul fel gyakorta a legtöbb szülő, látva, hogy gyermeke nem tud leszakadni az online világról. Ha mázlink van, a csemete engedelmesen kilép a virtuális valóságból, ám gyakorta következik az unalom.

 • Így lehet valakiből Magyarország Szépe

  Így lehet valakiből Magyarország Szépe

  Április 28-án megkezdődött az idei Magyarország Szépe casting. Minden eddiginél több fiatal lány tette magát próbára, de hogy közülük ki lesz a 2019-es Miss World Hungary az a júniusi döntőben derül ki, melyet a Duna TV élőben közvetít majd.

 • Istenes Bence: Tudom, hogy a zenével még dolgom van az életben

  Istenes Bence: Tudom, hogy a zenével még dolgom van az életben

  „Ha bakancslista, akkor egyértelműen a zene van az első helyen. Érzem, hogy a zenével még dolgom van ebben az életben” – mondta Istenes Bence, aki nagy izgalommal készül arra, hogy június 16-án a Budapest Park x UNICEF Segélykoncert műsorvezetője legyen.