EUR: 326,47 Ft
CHF: 294,91 Ft
2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Extra

Megműtötték Szilágyi István szemét

Szilágyi István, az ország Lópici Gáspárja súlyos operáción, szürkehályogműtéten esett át. A Keménykalap és krumpliorr színésze a Borsnak elmondta, hogy a bal szemét operálták meg, de már jobban van, nem érez fájdalmat.

Fiát azonban továbbra is hazavárja, aki ellen súlyos testi sértés bűncselekmény elkövetése miatt indult eljárás, miután verekedés közben eltörte édesapja három bordáját. – Gyerekkorában sokat verekedtünk, de esküszöm, hogy csak játékból. Most már viszont arra kértem, hogy ne bántson, mert megöregedtem, de amikor iszik, nem tud parancsolni magának – mesélte korábban a Lokálnak Szilágyi.


Fotó: Cser Dániel

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • 55 évesen lett bikinimodell

  55 évesen lett bikinimodell

  Az 55 éves Kathy Ja­cobs élete álma vált valóra azzal, hogy a Sports Illustrated leszerződtette fürdőruha-bemutatójára Miamiban.

 • Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Idén lenne húsz éves Dióssy Klári kislánya, Adélka, aki mindössze négy és fél évesen hunyt el leukémiában. A Ridikül műsorvezetője a Családvarázsban mesélt soha el nem múló fájdalmáról, és arról miképp telnek mindennapjai második házasságából született gyermekével, Mátéval.

 • Cseh Tamás a mindennapokban

  Cseh Tamás a mindennapokban

  Barátom gondolt egy merészet, és abban a faluban, ahol az egykori kitűnő Kossuth-díjas előadóművész nyarai nagy részét töltötte, a Balaton-felvidéki Kővágóörsön, halálának 10.