2019. július 19., péntek
Emília

Sport

Megsérült Budapesten egy orosz válogatott futballista

Térdsérülést szenvedett hétfő este Budapesten Roman Zobnyin, az orosz labdarúgó-válogatott játékosa.

A 23 éves középpályásnak a Groupama Arénában 3-0-s vendégsikerrel végződött mérkőzésen sérültek meg az oldalsó térdszalagjai, így nem vehet részt a június 17-én kezdődő oroszországi Konföderációs Kupán.

Az orosz bajnok Szpartak Moszkvában és a válogatottban is meghatározó játékosnak számító Zobnyin a nemzeti csapat legutóbbi hét mérkőzésén kezdett.

Sztanyiszlav Csercseszov szövetségi kapitány nehéz helyzetben van, hiszen Zobnyin már az ötödik futballistája, aki kidőlt a keretből; korábban Alan Dzagojevet, Artyom Dzjubát, Mario Fernandest és Andrej Lunyovot is elveszítette.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szárnyaltak a zöld sasok

  Szárnyaltak a zöld sasok

  A Ferencváros labdarúgócsapata 3-2-re legyőzte a bolgár Ludogorecet, így kettős győzelemmel jutott be a Bajnokok Ligája selejtezősorozatának második fordulójába.

 • Pótvizsga vár a pólós lányokra

  Pótvizsga vár a pólós lányokra

  Az orosz pólós lányok nemcsak szebbek – ha még lehet ilyesmit állítani politikailag túl korrekt világunkban –, de jobbak is a férfiaknál, nem véletlenül nyertek olimpiai bronzérmet. Így aligha számíthattak békés, sima mérkőzésre Keszthelyi Ritáék a kvangdzsui vb-n a csoportelsőségért vívott harcban.

 • Döntőbe jutott a szinkronúszócsapat

  Döntőbe jutott a szinkronúszócsapat

  A magyar csapat a 12. helyen bejutott a döntőbe a szinkronúszók szabad kombinációs versenyszámában a kvangdzsui világbajnokságon. A 15 együttest felvonultató kvalifikációban az Apáthy Anna, Dávid Janka, Farkas Dóra, Gács Boglárka, Gerstenkorn Mira, Hungler Szabina, Kassai Kamilla, Péntek Lili Hajnal, Szabó Anna, Teravágimov Virág összeállítású együttes 77,4000 pontot kapott a gyakorlatára.