EUR: 325,48 Ft
CHF: 294,18 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Egyéb XVII.kerület

Megszállták a Nyilas-táblát

Hatodszor rendezték meg a kerületben a Rákosmenti Rendvédelmi és Katonai Napokat. Péntektől vasárnapig a Fő tér melletti Nyilas-táblán tartották a hagyományőrző programsorozatot, ahol igazi honvédelmi ritkaságokkal, tárgyi emlékekkel találkozhattak a kilátogatók.

Szokás szerint a leglátványosabbnak a mentési gyakorlatok és a látványos gépparkot felvonultató bemutatók voltak.

Így nézett ki egy lövészárok
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Időutazásra hívták a kerületieket (Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.