EUR: 325,02 Ft
CHF: 295,05 Ft
2019. július 20., szombat
Illés

Extra

Milliárdokat érnek a Clooney ikrek

Amal és George Cooney ikrei alig három napja születtek és néhányan máris azt számolgatják, mennyit érhetnek majd azok a családi fotók, amelyeket feltehetően néhány hét múlva az egész világ a leghíresebb magazinok címlapján láthat. Az összeg pedig arcpirítóan nagy. 

Fotó: Twitter

Amal és George Clooney ikrei június 6-án látták meg a napvilágot, a BBC pedig mókásan arról tájékoztatott, hogy a babák és a mama is jól vannak, a színésznek azonban néhány nap regenerációra van szüksége. Későbbi híradásokból kiderült, hogy Clooney nem bírta a feszültséget, be kellett nyugtatózni, de már jól van. A pár szerencsére nem fukarkodott az információkkal, még a szülés napján elárulták a kicsik nevét. A hírességek szokásától eltérően a babák az Ella és az Alexander keresztnevet kapták, ami egészen átlagos választás.


Több portál már azt számolgatja, vajon mennyit érhetnek majd a babafotók, amelyekkel a sztárpár bemutatja a csöppségeket a világnak. Az előzetes számítások szerint övék lehet az évtized legdrágább családi mosolyát megörökítő címlap, megelőzve ezzel Angelina Jolie és Brad Pitt 2008-ban a People-nek adott exkluzív fotóit, amelyekért körülbelül 14 millió dollárt, vagyis több mint 3,8 milliárd forintot kaptak. Ők végül ezt az összeget a Jolie–Pitt alapítványon keresztül szétosztották harmadik világbeli SOS-gyermekfalvak között.

George Clooney és Amal terveiről egyelőre még semmit sem tudni, de feltehetően ők is jótékonykodni fognak az összeg egy részéből. A szakértők ugyanis úgy vélik, hogy a színész ismertsége és felesége világpolitikára is befolyással lévő állása miatt Pittéket is túlszárnyaló, közel 20 millió dollárt, vagyis 5,4 milliárd forintnyi vagyont is megérhet a babás címlapfotó. Ezt az összeget természetesen csak a legnívósabb lapok tudják kifizetni, így valószínű, hogy a People vagy az angol Hello! magazin borítóján láthatjuk legelőször a boldog családot.


Előzetesen már több fotót is készítettek számítógépes grafikával, melyen a két kicsi arca látható, de érthető módon a legtöbben inkább a babák igazi arcára lennének kíváncsiak.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek