2019. július 16., kedd
Valter

Egyéb IV.kerület

Nagy célokért küzdene Simon Krisztián!

Simon Krisztián  2003-tól 2015-ig volt az Újpest futballistája, ez idő alatt végigjárta a szamárlétrát. Két évvel ezelőtt aztán az 1860 Münchenbe igazolt, ám a játékos ősszel ismét lila-fehérben futballozik majd.

Simon Krisztián két év elteltével tért vissza Újpestre (fotó.ujpestfc.hu)

Simon Krisztián elmondta, már ifistaként is nagy dolognak érezte, hogy Magyarország egyik legnagyobb klubjához tartozhat.
– Az itt töltött évek bebizonyították, hogy az Újpest tényleg egy hatalmas család. Rengeteg jól sikerült ifis meccs él az emlékezetemben, de természetesen kedves emlék számomra a bemutatkozásom is a nagy csapatban, valamint az összes derbi, amelyeken pályára léphettem – mondta Krisztián, aki hozzátette, 2015-ben úgy érezte, készen áll arra, hogy kipróbálja magát külföldön, ezért fogadta el a müncheni ajánlatot.
– Természetesen Németországban is figyelemmel kísértem az Újpest szereplését, hiszen nem tudtam és nem is akartam elfelejteni, honnan indultam. Most viszont – folyamatosan egyeztetve a tulajdonossal és az edzővel az elképzelésekről – nagy célokkal érkeztem vissza. Úgy gondolom, jó szezonunk lehet, nagy eredményekért szeretnék küzdeni. Remélem, hogy az új igazolások – köztük én is – egy kicsit új és más szellemiséget tudnak hozni az öltözőbe.


Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.