2020. január 18., szombat
Piroska

Egyéb IV.kerület

Nagy célokért küzdene Simon Krisztián!

Simon Krisztián  2003-tól 2015-ig volt az Újpest futballistája, ez idő alatt végigjárta a szamárlétrát. Két évvel ezelőtt aztán az 1860 Münchenbe igazolt, ám a játékos ősszel ismét lila-fehérben futballozik majd.

Simon Krisztián két év elteltével tért vissza Újpestre (fotó.ujpestfc.hu)

Simon Krisztián elmondta, már ifistaként is nagy dolognak érezte, hogy Magyarország egyik legnagyobb klubjához tartozhat.
– Az itt töltött évek bebizonyították, hogy az Újpest tényleg egy hatalmas család. Rengeteg jól sikerült ifis meccs él az emlékezetemben, de természetesen kedves emlék számomra a bemutatkozásom is a nagy csapatban, valamint az összes derbi, amelyeken pályára léphettem – mondta Krisztián, aki hozzátette, 2015-ben úgy érezte, készen áll arra, hogy kipróbálja magát külföldön, ezért fogadta el a müncheni ajánlatot.
– Természetesen Németországban is figyelemmel kísértem az Újpest szereplését, hiszen nem tudtam és nem is akartam elfelejteni, honnan indultam. Most viszont – folyamatosan egyeztetve a tulajdonossal és az edzővel az elképzelésekről – nagy célokkal érkeztem vissza. Úgy gondolom, jó szezonunk lehet, nagy eredményekért szeretnék küzdeni. Remélem, hogy az új igazolások – köztük én is – egy kicsit új és más szellemiséget tudnak hozni az öltözőbe.


Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.