2017. november 25., szombat
Katalin

Egyéb Zalaegerszeg

Nagyharang és motor

Szeretni és szeretve lenni a legnagyobb boldogság a világon, több, mint egy erős érzés: döntés, ítélet és ígéret. Bármilyen csodálatos is az első szerelem, semmi sem olyan felkavaró, mintha az ember kap egy sokadik esélyt a boldogságra.

Manapság egyre népszerűbb a tematikus esküvő különleges színfalak között, volt már példa arra, hogy az ifjú pár hőlégballonban, mentőautóban, gyártelepen mondta ki a boldogító igent. Bukta Zoltán és Mozsár Eszter a személyre szabottságra törekedett, ezért motoros közegben esküdtek. (folytatás x. oldalon)

Kapcsolódó Cikkek

 • Szijjártó: Kijevnek eleget kell tennie nemzetközi kötelezettségeinek

  Szijjártó: Kijevnek eleget kell tennie nemzetközi kötelezettségeinek

  Magyarország nem áldozza fel a világpolitika oltárán a kárpátaljai magyarokat, és ellenáll mindenfajta olyan törekvésnek, amely téves geopolitikai kontextusba kívánja helyezni a magyar kormány álláspontját Ukrajna európai inspirációval kapcsolatban – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Brüsszelben pénteken, az EU-tagországok és keleti partnerországaik állam- és kormányfői találkozóját követően.

 • Vigyázat! Ezért veszélyes sokat ülni!

  Vigyázat! Ezért veszélyes sokat ülni!

  Komoly veszélye van annak, hogy túl sokat ülünk, keveset mozgunk, ráadásul táplálkozásunk is gyakran egysíkú. Ezt az életmódot azonban egyre kevésbé bírja a testünk, állatja a szakértő, aki szerint ez is lehet az oka, hogy egyre több a mozgásszervi megbetegedés, a szív- és keringési rendellenesség, az anyagcserezavar.

 • Tudta? A légszennyezés károsítja a sperma minőségét

  Tudta? A légszennyezés károsítja a sperma minőségét

  A légszennyezés, különösen a levegőben lévő szállópor rosszabb minőségű férfi ivarsejteket eredményez az Occupational and Environmental Medicine tudományos folyóirat szerdán megjelent számában közzétett tanulmány szerint.