2019. július 16., kedd
Valter

Extra

Nehéz nem bűnöznie a Viszkisnek

2012 januárjában szabadlábra került Ambrus Attila, a „Viszkis” néven elhíresült rabló, akit 46 rendbeli rablás, köztük számos pénzintézet elleni fegyveres támadás miatt ítéltek el. A 49 éves férfi a napokban a FEM3 Café vendége volt, ahol elmondta, bizony nem volt egyszerű megállnia, hogy azóta ne kövessen el bűnt.

– Nagyon sokat kellett tennem azért, hogy beálljak a rendszerbe, hiszen alapvetően bennem van a kettős személyiség attitűdje. A bűn az ember után nyúl mindig. Nehéz volt ezt az öt évet kibírni úgy, hogy ne csináljak semmi ostobaságot – fogalmazott az egykori rabló.

Ambrus Attila a Viszkis rabló / Fotó: Sáfár Tibor

Kapcsolódó Cikkek

 • Az új Bond-filmben egy nő helyettesíti a 007-est

  Az új Bond-filmben egy nő helyettesíti a 007-est

  A 25. James Bond-filmben, amelyet jelenleg Olaszországban és Nagy-Britanniában forgatnak, egy időre egy új női szereplő áll be a 007-es helyére: az új karaktert egy fekete brit színésznő, Lashana Lynch alakítja.

 • Milliókat fizettek Diana melegítőjéért

  Milliókat fizettek Diana melegítőjéért

  Elárverezték 53 ezer dollárért (15,3 millió forint) az 1997-ben elhunyt Diana walesi hercegnő egy Fly Atlantic feliratú sötétkék melegítőfelsőjét, amelyet a néhai hercegnő Richard Branson brit milliárdostól, a Virgin Atlantic alapítójától kapott ajándékba.

 • Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Noha az alvászavar mára Magyarországon is népbetegség, még mindig nem tudunk róla eleget. Pedig egyes fajtái súlyos esetben akár szívinfarktushoz és stroke-hoz is vezethetnek.