EUR: 325,62 Ft
CHF: 294,14 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Egyéb Szekszárd

Nem kell, hogy veszélyes legyen a nyár!

A Tolna megyei rendőrök a tanítási év utolsó hetében több általános iskolában is előadást tartottak a nyár veszélyeiről. A felső tagozatos diákok hasznos tanácsokat kaptak a rendőröktől a biztonságos közlekedésre vonatkozóan, illetve szó esett a nyári táborokban és a fürdőhelyeken való tartózkodás szabályairól és a vízi balesetek megelőzéséről is.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési és közlekedésrendészeti előadója a bátaszéki Kanizsai Dorottya Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény alsó tagozatos diákjai részére a nyári szünet idején a kockázatot jelentő veszélyhelyzetekről, a kerékpáros és gyalogos közlekedés szabályairól tartott előadást.


Az előadók a közlekedési táblákról, a kötelező kerékpár-tartozékokról és láthatósági felszerelésekről, valamint a biztonságos strandolás szabályairól is beszéltek 240 diáknak. Az előadás célja az volt, hogy kifejezetten a nyár veszélyeire hívják fel a gyermekek figyelmét. A gyerekek érdeklődők voltak, sok kérdést tettek fel az előadóknak e témákban.

A nyár pihenés, kaland és kikapcsolódás, de tele van veszélyekkel – erről beszéltek a szekszárdi rendőrök a diákoknak
Fotó: police.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.